16.09.12

An oxblood in hers veins


Ahoj všichni, dneska toho mám hodně na srdci. Zaprvé zítra zase zpátky do školy, jsem opravdu zvědavá na druhý rok vysokoškolského života. Alespoň rozvrh mi letos poměrně hraje do karet, tedy kromě dne, kdy tam budu snad snídat, obědvat i večeřet, haha. Druhá věc je, že s přítelem nemůžeme najít nějaké ideální místo na focení. Máme oba pocit, že Ostrava takových míst bohužel moc nenabízí, kdybyste měli nějaký tip, budu moc ráda, když se podělíte! Jak to máte vůbec vy, máte nějaká oblíbená místa, kde fotit nebo fotíte zrovna tam, kde vám to padne do oka?

* Hi everyone, today I want to tell you many things. Firstly, tomorrow school again, I'm really curious about the second year at my university. Need to say that at least this year's timetable looks auspiciously (except the day when I'll have a breakfest,a lunch and a dinner at school, haha). Secondly, my boyfriend and I can't still find an ideal place for taking a photo. We both have a feeling that there are so little places in Ostrava. Anyway, how do you do? Do you have your favourite places or you make photos anywhere you like at the moment?



náhrdelník/necklace - H&M



úlovek z Bershky, mám z nich neskutečnou radost, vypadají přesně jako Isabele Marant! Líbí se vám? * these babies I have from Bershka, I am really excited about them because they look like true Isabelle Marant! What do you think?

oblíbené psaníčko ze Zary * the most favourite clutch from Zara

svetřík/jumper - Lindex, košile/shirt - COS, kalhoty/trousers - Zara

Share:

1 komentář

  1. Ahoj, parádní svetřík :) Taky takový nějaký sháním :) ..jen mě udivilo, s jakými botami jsi to sladila, abych pravdu řekla, asi bych šla do nějakých obyčejných elegantních uzavřených botek na podzim. Na tohle zkombinování bych asi neměla odvahu :) Jinak supr :)
    www.diaryofmisssailor.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig