18.10.12

Fallen leaves


Nevím jak vy, ale já jsem měla vždy odpor k rolákům. Přišly mi nepohodlné a měla jsem dojem, že mi absolutně nemůžou slušet. Nikdy. Když jsem však uviděla tento svetr rozhodla jsem se dát rolákům druhou šanci. Musím uznat, že jako špatné rozhodnutí mi to nepřijde, výsledek je podle mě docela ucházející (co myslíte?) a svetru jsem propadla. Je teplý, nekouše a je stylový. Jak jste na tom vy a otázka roláku. Máte blok z dětství?

* Don't know what's your opinion but I used to hate turtlenecks. For me, it was something very uncomfortable and I had a feeling that this piece couldn't look good at me. Ever. But, when I saw this sweater I decided to give him a chance. I have to admit, in my opinion, it was a good decision (what do you think?). Now I love this piece, it's very fluffy, warm, not itchy and super stylish. What about you and the question of turtlenecks. Do you like them or you are blocked up from past?






Svetr/turtleneck, kalhoty/trousers and kabelka/bag - Zara, boty/boots - Asos

Share:

6 komentářů

  1. Opět ti to moc sluší, líbí se mi tvůj styl:) A musím s tebou souhlasit- na roláky jsem si ještě moc nezvykla, prostě mi to "něco" kolem krku nedělá dobře. Kdo ví, třeba si k nim časem cestu najdu:)

    OdpovědětVymazat
  2. i was never a fan of turtlenecks either, but i really like your sweater! looks so cozy and warm!

    OdpovědětVymazat
  3. I found a lot of inspirations on your blog. thanks! <3 If u want come chceck out my DIY blog at www.milavojtowicz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Roláky se mi líbí, ale nesnáším když mi při oblékání rozmažou tvářenku :D a zelektrizují vlasy, uaaa.. ano, asi mám blok z dětství :D A tobě to sluší, jednoduché a stylové, jako vždy ;)
    Anna

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig