18.02.15

CARDI IT UP !

Cardi it up !


Cardigan je nová černá 

Zima se chýlí ke konci (nebo si to alespoň přeju) a blíží se slavnostní odhazování kabátů. Netřeba si ale nalhávat, že na ,,holo'' to ještě není a dlouho nebude. 
Pokud je teplota u 10 stupňů a vy jste absolvovali ledové plavání ve Vltavě pro otužilce, není nic lehčího než navléct cardigan. 
Z práce vím, že svetr, který se nedá zapnout, kdekoho naštve. I pro takové ale existuje řešení - pásek. Pokud vám moc rozevlátý styl nevoní, přepásejte jím kdykoliv cokoliv.
Poznámka: za krásný a stylový cardigan ani nemusíte utrácet celou výplatu. Dokonce ani půlku. Stačí zbavit se předsudků a prosurfovat např. Sheinside, kde je k dispozici celá řada hezkých a kvalitních kousků. Přestaňte se jednoduše bát, stejně se v Číně vyrábí vše. 
Mým osobním favoritem je tento cardigan s geometrickým vzorem - vypadá stejně jako ze Zary. Jaký se líbí vám?

*Cardigan is a new black 

Winter is coming to an end (or I wish it was) so it's slowly time to get rid of your coat. Don't need to delude you, temperature is still not as friendly as you please.
However, if it's 10 degrees outside and you attended swimming in a cold river like a hardy fellow, the simplest thing is to wear a cardigan. I know, I know - some of you don't like a knit which can't be buckled. Honestly, there is effective solution for that - a waist belt. Simply put your belt on anything, anytime. 
Note to yourself: beautiful and stylish cardigan doesn't have to be super expensive and cost you half of your salary. Only thing you need to do is to get rid of prejudice and check for example Sheinside where you definitely can find many cool cardigans which are quality as well. Stop being afraid of stupid things and try it. Don't have to mention that everything is made in China anyway.
My personal favourite is this geometric one - seriously looks like Zara. Which one is your favourite or wanted?
Share:

7 komentářů

  1. great items!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Those cardigan looks so fab.
    I will try to find one in our local store :)
    XO
    http://thebandwagonchic.blogspot.ae/

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, svetry bez zapínání jsem taky dlouho přehlížela kvůli nepraktičnosti. Pásek je skvělý nápad, ale to by musel být nějaký pořádný k sehnání! Většinou mám problém, že skoro žádný pěkný není dělaný na přepásání "jen tak", protože z něj trčí "šlahoun", který u kalhot běžně krotí poutka... Asi se vydám na lov pásků po sekáčích!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, já si teď koupila pásek přímo do pasu na Asos ! A za velmi slušné peníze :-) určitě se podívej

      Vymazat
  4. The first look is my favourite! Loving the leather pants!
    - Grace xx

    P.S. Would really appreciate it if you could check out my blog and maybe follow if you feel so inclined? <3
    http://voguebeach.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Great selection!! I love everything!
    xo
    http://martaskripnik.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig