22.09.12

New in




 Dnes se s vámi podělím o své přírůstky ve sbírce. Ze všeho jsem tak nadšená, že se nemůžu dočkat až to všechno začnu nosit a kombinovat! Kdo je váš favorit?
 První look jsem měla naplánovaný na dnešní dny NATO ale počasí mi hodně zmařilo plány.

* Today I share with you my new babies. I am so excited that I am really looking forward to wear and combine everything! Which of these is your Top?
 First look was planned for today for czech NATO days but weather destroyed all of my plans for today.

Topman
Topman
J.W.Anderson for Topshop

New Look

Asos

New Look

New Look
 Jinak jak jste si určitě všimli, mikiny jsou z Topmanu, opravdu to není chyba a jsou pánské, jsou ale XS a sedí dokonale! Kouknout do pánského oddělení se mi zdálo zajímavé a vyplatilo se mi to. Ukořistila jsem si tak tyto dvě nádherné mikiny. Co si myslíte o nakupování v pánském oddělení vy? Zkusili jste to?

* Otherwise, you definitely noticed that sweatshirt are from Topman, it is not a mistake, I thought that something from men section could be something new and it was. Thanks to this idea I have these two beautiful stuff. What do you about shopping in men sections? Have you ever tried this?


Share:

2 komentáře

  1. :) Ty psaníčka sou skvělá! A jinak v pánském sama někdy nakupuju, protože mají zajímavé například ty mikiny! Mě se líbí ta s kaktusy! Ta je vážně skvěle ujetá! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig