24.07.13

London tips


Už jsem v Londýně nějakou dobu a chtělo by to super tipy. Nemějte mi to za zlé, já se ráda hodiny procházím a hledám super místa sama. Není ale na škodu, pozjišťovat pár tipů, triků a skrytých pokladů. Každý, kdo v Londýně byl (spíše delší dobu) určitě nějakou takovou sbírku má. Budu ráda za každý tip, abych pak na konci svého dobrodružství mohla dát nějaký seriózní London post vám.
  1. JÍDLO - no samozřejmě, jídlo. Kdo by se rád skvěle a levně nenajedl. Možná i trochu dráž, když už se maká, tak je třeba se odměnit něčím, co doma není. Pravda?
  2. MÍSTA - cokoliv. Jasně, Big Ben, Palác, Westmister ... známe. Cokoliv jiného, co vám přišlo hezké a zajímavé, zmiňte! 
  3. NÁKUPY - Oxford street je bomba, to bez debat. Každý má ale rád vintage obchůdky (a to nemyslím bazar shopy pro podivná individua...), krámky neznámých značek, apod. 
  4. PARTY - ha, nejsem moc party typ. To jste určitě vydedukovali. Nicméně narozeniny se blíží a nebylo by špatné otipovat nějaké dobré místo, kde je oslavit. Koneckonců 21 je 21. Juchůůů
  5. KADEŘNICTVÍ (jiné beauty tipy) - 3 měsíce jsou 3 měsíce, co si budeme povídat. Na mých vlasech je poznat, že s kadeřnicí byly na rande sakra dávno. Kruci. A jestli utratím za holiče tady nebo doma, kde je rozdíl. Akorát v tom, že tady se to možná konečně povede. Lol
  6. whatever

* In london for a while by now so some tips are necessary for me. Dont get me wrong i love to explore new restaurants, places, etc. but sometimes its really good to hear about something really good from you too. You know, tips, advice, hidden treasures - thats what i mean. I believe that everybody who visited London (was here for longer period) knows about this kind of stuff, right? Appreciate everything. 

  1. FOOD - course, first place. Who doesnt want to eat well and cheap. Or a bit more expensive cause when you work hard you need to reward yourself properly. Agree?
  2. PLACES - anything. Sure, Big Ben, Westminster, London eye...goosh, a bit boring every week, lol. So something else?
  3. SHOPPING - fashion blog without shopping tips? Are you kiddin' ? So lets start with vintage shops and end with unknown designers. 
  4. PARTY - not a huge party fan (guess you've known that already) but my birthhday is closer and closer so fine place where to celebrate, wouldnt be bad. 21 is 21.
  5.   BEAUTY - 3 months, long time. And my hair needs care because its been a while since last date with a hairdresser. Other beauty tips are welcomed. 
  6. whatever crossed your mind

googlepics
 
Share:

12 komentářů

  1. Thanks for those tips my dear :)

    Http://Fashioneiric.blogspot.com

    Coline ♡

    OdpovědětVymazat
  2. v Londýne som ešte nebola, takže ti neporadím, ale uži si to tam! teším sa potom na post! :))

    andrea-magazine.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Notting Hill and South Kensington are two of our fav places. Hyde Park, St. James Park are beautiful. Walk along the Thames. Kew Gardens! Go to some musicals and enjoy indian food at Masala Zone (one is at Covent Garden!). Covent garden is also a beautiful place to be.
    Have you already seen the trailer of The Bling Ring? Come along and watch it :*
    All the best from charmin Berlin,

    Jana & Vanessa

    OdpovědětVymazat
  4. I love the London atmosphere =) Camden town is the best part of it!
    Kisses
    Ylenia

    new post on

    www.wallofstyleblog.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  5. Jukni na můj blog, tam mám pár oblíbených míst a tipů (záložka travel), jinak doporučuji síť Wasabi (pokud jíš sushi) a Tony&Guy na vlasy.

    VELKÁ giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo Wasabi jsem navštívila, oproti ČR sushi na hubičku a vynikající !! a nejen sushi :)

      Vymazat
  6. Covent garden en camden town are amazing places:). X

    OdpovědětVymazat
  7. beautiful photos! I love London.

    Cheers, Jacquie
    http://chicadvisor.blogspot.ca/

    OdpovědětVymazat
  8. Wish I knew some places Hun but that I know is that u must visit nothing hill and Oxford and vintage stores can't wait till your explore it

    Hugs
    www.preppyfashionist.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig