15.11.14

Q/A


Otázky a odpovědi

V posledních dnech se mi tady kupí krásné komplimenty od vás všech. Blog jsem si nezaložila proto, abych byla zajímavá a hvězdná. Realizovala jsem tím své hobby. To, že se stal místem, které mnoho z vás inspiruje, je obrovská odměna (a potěšení) za práci, kterou Kik a já odvádíme.
Protože na giveaway teď nemám moc čas, ,,věnuji'' článek jen vašim zvědavým dotazům. 
Pokud na vaši otázku neodpovím a neuveřejním ji, neznamená to, že jsem hloupá arogantní kráva, ale že mi váš dotaz přišel nevhodný, urážlivý a nemístný. Zachovejme se proto prosím jako lidé a udělejme z tohoto příspěvku diskuzi, která bude mít hlavu a patu. 
Když máte i přesto na jazyku palčivá slova, vytiskněte si prosím tuto fotku, pověste si ji na dveře a házejte na ní vejce či rajčata dle libosti. 
Na zbytek dotazů se moc těším a přeji hezkou sobotu

*Questions and answers

I've received lot of nice words from all of you these days. I've created this blog to make my hobby a bit material not to become a megastar or famous smug girl. A fact it's become a place where many of you can find an inspiration is such an honor and prize for hard work. 
Because I have no time to do a giveaway, you need to be satisfied with this curious post. 
If I don't respond or publish your question, it doesn't mean i'm stupid arrogant bitch but your query was simply offensive, nonsense or inappropriate. Please, let's stay humans and make this post pleasant and interesting. 
If you still want to say something mean, feel free to print this pic and use it as a target on your door. You can use how many egg or tomatoes as you please.
For the rest of you, I can't wait for your questions. Have a lovely saturday peeps.
Share:

19 komentářů

  1. Ahoj, já bych ráda věděla, kde vidíš samu sebe za deset let? At už jde o zaměstnání či osobní život? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, jaká je tvá vysněná dovolená? :-) Jaká místa bys chtěla určitě navštívit? :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych se chtěla zeptat, zda-li máš nějakou "designérskou" kabelku? Pokud ne, chtěla bys nějakou - popř. jakou? Nebo to považuješ za vyhozené peníze? :-) Děkuji za názor. Markéta :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Láká tě život v zahraničí? Např. chtěla bys žít v USA? Nebo jiné zemi? Nebo se ti líbí v ČR? :-)

    OdpovědětVymazat
  5. V několika článcích jsem četla, jak se vždy těšíš, když jedeš do Prahy, proto se chci zeptat, neplánuješ v budoucnu stěhování do našeho hlavního města? :-) Rádi tě tu uvidíme a uvitáme :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Jak se nejčastěji maluješ? jsi vždy tak dokonale nalíčená :-) co vše k tomu potřebuješ? :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Karol, já bych se tě ráda zeptala, jaké je tvé vysněné povolání? :-) Jaký obor studuješ na VŠ a zda-li by ses mu chtěla věnovat i v budoucnu? :-) Popř. jaké jsou tvé zájmy kromě mody a práce kolem blogu? :-) Děkuji. Bára

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, já bych se ráda zeptala, v kterých obchodech s modou nejraději nakupuješ? Dáváš přednost českým obchodům, nebo zahraničním eshopům? Přiznám se, že já do českých obchodů už téměř nechodím, dávám přednost online nákupům...Jak to máš ty? :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, moje otázka zní: Jak jsi se dostala k práci stylistky v OC Nová Karolina? :-) Jde ti to skvěle! :-) Krásný den :-) Mirka

    OdpovědětVymazat
  10. ahojky. odkud je ten svetřík?

    OdpovědětVymazat
  11. Great post! I'm curious how you dyed your hair! Because, I'm a blondie now too! Love your color!

    X

    Joy. | justlikesushi.com |

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, chci se zeptat, jestli nemáš v plánu založit si ask.fm? :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Great idea for a post - and you look gorgeous in that pic

    Lauren
    Disco Daydream

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj...jak často děláš nějaký sport nebo cvičíš? A co?

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, bydlíš sama, nebo u rodičů?

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, mne by zajímalo, kolik řádově utratíš za módu a jak dlouho oblečení nosíš. Sama mám problém s uskladněním oblečení a to ho mám asi o dost méně než ty :) a tak mě to zajímá, neumím totiž vyhazovat jen párkrát nošené věci... Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj,
      nakupuju ne moc často a síše narázově, pak se to pohybuje podle toho, kolik mám našetřeno. Když ale koupím boty, svetr, kabát a nějaké kalhoty, částku si asi umíš představit :) pak nakupuju podle toho, kolik mi zbyde peněz během měsíce - nějakou halenku, sukni apod :) nejvíce utrácím za boty, nestydím se přiznat, že za kvalitní boty lze lehce utratit našetřené 3 tisíce. :) Jinak se mi peníze vrací z prodeje nenošenýc hvěcí na votoč vohoz :) vím, že najdou nějakou majitelku, která jim udělá větší službu než já :)

      Vymazat
  17. Love your coat!

    Monica || thestreetedit.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig