14.11.14

SLIT









ZARA svetr, kalhoty // knit and trousers
MANGO boty // shoes
ASOS batoh // backpack

S rozparky je sranda

Ať už chtěná či nechtěná. Takový rozparek je zapeklitá věc. Umí vyklouzlit z obyčejného svetru super kousek a z perfektní sukně nebezpečnou zbraň. Přesně proto si myslím, že je třeba s ním zacházet v rukavičkách. Nikdy totiž nevíte, kdy se postaví proti vám. To teda platí hlavně u zmíněné sukně - moment, kdy se předkloníte pro spadlé věci a všichni vidí, že jste si místo sexy spodního prádla vzaly pohodlné ,,gaťky'' s mašličkou. 
To by bylo z toho vtipnějšího šuplíku. Z šuplíku ,,rady'' vylovím názor, že pokud člověk nechce přemýšlet nad tím, co na sebe, rozparek poslouží jako detail, který křicí ,,ta to měla vymyšlené do posledního detailu''. A to přece chceme každá. No ne?

*It's fun with slits

Either you want to or don't. It's kinda tricky thing these slits. It can conjure up a wonderful piece from your boring knit or a bit dangerous weapon from your all time fav skirt. This is exactly the reason I think you should be careful when using it. You never know when it oposses you. Especially talking about that skirt - a moment, you need to pick something up from a ground and everyone sees you're not wearing sexy panties but hyper comfy knickers with a ribbon. 
So that would be all from the ,,funny drawer'' let's move to ''full of advice''kind of a drawer. If you are lazy enough to think about wearing something really cool, put a slit on. It will be screaming ,,she was totally thinking about every single detail of this outfit, you bet''. And that's what we all want, right?
Share:

31 komentářů

  1. Krásny outfit! Ale tomáš ty vždy všetky :) Mne sa strašne páči tá jednoduchosť, stále ich obdivujem aj na insta aj tuto :) Sledujem fakt len pár fashion blogov, ktoré by som dokázala spočítať na jednej ruke a tvoj je medzi nimi, lebo si mi taká blízka obliekaním :) A si strašne sympatická a pekná :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super outfit, ten sveter je krásny!

    OdpovědětVymazat
  3. Krasny sveter :) Objednala som si jeden z Lindexu a ked prisiel, zistila som, ze ma rozparky az pod pazuchu a bez spodneho tielka je nenositelny :)

    OdpovědětVymazat
  4. Loving your knit Hun! Simple style at its coolest :)

    Take care,
    Daniella xox

    OdpovědětVymazat
  5. Opět parádní outfit, našla jsem tě náhodou před pár dny a už jsem pročetla všechny tvé články a "prolezla" instagram :-) Jsem ráda, že jsi z nejhoršího venku, protože některé dřívější posty..tvoje vyzáblá postava...no jsem prostě ráda, že už je to za tebou a ted jsi tak zatraceně sexy, sluší ti to :-)...Jinak jsi se za těch pár dní stala mou nejmilejší blogerkou, tvůj styl je úplně jiný, než všech ostatních - jednoduchý, stylový a elegantní...inspiruji se :-) Tak hlavně nepřestávej blogovat! :-) Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc !! tohle mě obrovsky motivuje makat a makat :)) ať se ti i nadále líbí :))

      Vymazat
  6. Joli pull!

    Un concours est en ligne sur le blog!
    Gagnez votre paire de lunettes:
    http://fashioneiric.blogspot.com.
    Coline ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Karolíno, tvůj blog jsem právě ted našla skrz blog pavlíny jágrové - viděla jsem zatím jen pár postů, ale jsou naprosto super..Můžu se zeptat, zda-li studuješ nebo pracuješ, pokud pracuješ, čím se živíš? :-) Máš ve mě novou pravidelnou čtenářku! :-) Zuzka :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzko, v prvé řadě děkuji moc za podporu :) snad se ti budou líbit posty všechny nebo alespoň většina.
      Studuju v Ostravě Ekonomickou fakultu na VŠB už 4.rok. Jinak pracuji příležitostně jako stylista ve Forum Nová Karolína a na poloviční úvazek v Orsay:)

      Vymazat
  8. Ten svetr jsem si zkoušela a málem mě "sežral"! Mám divnou kůži, nebo tě taky kouše?:D Každopádně to vypadá skvěle, fotky jsou čím dál lepší a neskutečně ti to sluší!:)

    www.taleofmissa.wordpress.com

    OdpovědětVymazat
  9. Topánky sú na tom najlepšie! <3
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Nice look!!
    http://www.myshowroomblog.es/

    OdpovědětVymazat
  11. Super outfit, jsi pro mě inspirací! :-)

    OdpovědětVymazat
  12. The shoes and the bag - perfect styling!

    Brigita,
    http://www.lostinpattern.com/

    OdpovědětVymazat
  13. výbornej svetr a hlavně ty boty!! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj karol, perfektní outfit, kam ty na ty nápady chodis? :-) chci se zeptat, před časem jsi na instagram přidala fotku, kde máš na sobě boží černobílé kimono z HM...koupila sis ho?pokud ano, jsi spokojená? Já ho v praze v HM včera nenašla, tak jsem lehce zklamaná :-/ pokračuj v tom, co děláš, protože to děláš perfektně! Bára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Baru, děkuji moc :) Jinak kde na to chodím? Většinou smíchám věci, které mě inspirují dokupy podle nálady. Jinak to kimono jsem si koupila, je úžasné - akorát mi trochu padá z ramen :) ale koupila jsem ho tuším týden zpět, doporučuju :))

      Vymazat
    2. A nepamatuješ si prosím, kolik cca stálo? Zítra vyrážím do centra Prahy, tak pokud ho máš cca týden, ještě by ho mohly mít :-), i když na stránkách HM jsem ho nenašla :-) Ještě se chci zeptat na tuto sukni http://www.hm.com/cz/product/27006?article=27006-A , to je ta samá co máš v nedávném postu s tím úžasným kabátem z River island? :-) Pokud ano, jsi s ní spokojená? Omlouvám se za otázky, ale to kimono a sukně mě zaujaly, tak se je pokusím sehnat :-)

      Vymazat
    3. ano ano to je ona :) ta sukýnka je fajn, já se teda natlačila do 34 protože 36 nebyla (:-D) ale mám ji ráda, je to basic kousek, který hodně unosíš :) a kimono stálo přesně 999 je poměrně hrubé :)

      Vymazat
  15. This is an amazing outfit!

    iamrashida.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  16. Ten svetr je bez chybičky, nekouše? :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, strašně se mi líbí ty boty, co máš v tomto postu, nikdy bych to neřekla, ale musím je mít :-) Jenže jsem na stránkách Manga našla dvoje, nevíš, které máš ty? možná ani jedny, pak prosím o názor, které se ti líbí víc? :-) Děkuji
    1) http://shop.mango.com/CZ/p0/zena/doplnky/boty-oxford-na-platforme/?id=33055662_02&n=1&s=accesorios.zapatos&ident=0_accesorio42,442,342_0_1416074524880&ts=1416074524880

    2) http://shop.mango.com/CZ/p0/zena/doplnky/boty-oxford-na-platforme/?id=33030271_02&n=1&s=accesorios.zapatos&ident=0_accesorio42,442,342_0_1416074524880&ts=1416074524880

    OdpovědětVymazat
  18. I love your Look! So minimal and nice!
    Nice Pics :-)
    xx, nissi

    www.nissimendes.ch

    OdpovědětVymazat
  19. Great sweater! You look really cool in this set :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Love the sweater, was wearing the same one today ;).

    You look great dear!

    Love Jony
    <a href="http://www.shout-outtoyou.com”>Shout-out to you</a>

    OdpovědětVymazat
  21. I like this style.

    the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig