16.12.14

COOL(tour) SUNDAY


Nemá vůbec cenu si něco nalhávat 

Kdo někdy prochází centrem Ostravy o víkendu, ví, že tam je mrtvo. Město duchů. Tady zřejmě platí, že na velikosti nezáleží. Škoda, Ostrava je dost velká na to, aby se to tady oživilo. Nebudu pokrytec, když jedu do ,,centra'' myslím tím, že jedu do školy nebo do Karoliny. Co se dá dělat, veškeré dění nedění se přeneslo tam.

Naštěstí jsou tady pořád lidé, kterým na tom záleží a veškeré své úsilí věnují reinkarnaci ducha Ostravy do jejího nového Já. Pokud se vám nechce jezdit na vánoční trhy do Prahy, Olomouce nebo Vídně, udělejte si čas na Ostravu alespoň 1x ročně a ukažte, že ta snaha Cooltour party za něco stojí. 
           

21.12 což je neděle, tedy den, kdy se nic nedělá (takže netvrďte, že nemáte čas:)), se v centru Ostravy pořádá Nekonvenční Vánoční Jarmark. Jste unaveni z přecpaných obchodních center? Nechcete dávat známým dárky, které dostanou sousedi vedle vás i pod vámi taky? Chcete se přesvědčit, že nelžu a skutečně se v Ostravě něco děje? Výborně, vezměte si do ruky diář a vyražte.
Program je bohatý - tak bohatý, že jeho celé znění naleznete na stránkách cooltouru


Share:

3 komentáře

  1. - myslim, ze ostrave ponekud krivdis
    paklize ji vetsina prestane zcela nemistne srovnavat s ostatnimi, na prvni pohled malebnejsimi mesty a bude ji vnimat s ocima otevrenejma, nepochybne zjisti, v cem spociva jeji nefalsovanej genius loci a jak hodnotny je jeji kulturni dedictvi pro nas vsechny .)
    ostatne viz ostravska vytvarna scena, tu hudebni nijak zvlast nesleduju, proto nezminuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahojky :-) myslím, že tady nejde ani tak o srovnání jako o to, že ať vlezeš do Karoliny nebo do Avionu, je tam opravdu skoro celá Ostrava. Aspoň tak to vnímám já a mé okolí. Ale já právě tvrdím, že je tady toho dost, jen to lidé musí začít vnímat tak, jak říkáš. A nestavět svůj volný čas na výše zmíněných nákupních centrech :-)

      Vymazat
    2. - pravda, pri kazdy my navsteve ovy to bylo presne, jak rikas.
      budu vsak optimista a doufam, ze krok jako je tento to snad zlepsi .)

      Vymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig