05.02.15

TOP 5: SALE

Top sale

Každý blog potřebuje stálou rubriku 

Nic, jen outfity. To nebaví nikoho, ani mě ne. Už jsem vám slíbila nedělní #blooper rubriku s momentkama a přidám i Top 5 rubriku, ve které se budou objevovat věci, které mi nějakým způsobem utkvěly daný týden v paměti.
Slevy končí, týden skoro taky a tak je vhodné, seznámit vás s těmi Top 5 kousky, které jsem letos pořídila ve slevách. 
  1. Šněrovací sandálky Kurt Geiger - 150 liber na 59 liber. Kousek, který bych stejně v létě sháněla a na 100% koupila zcela zbytečně za plnou cenu. Jsou celokožené a doufám, že i pohodlné.
  2. Kostkovaný kabát Warehouse - 100 euro na 40 euro. Ze všech kabátů, které vlastním (a že jich není málo) není ani jeden černý. Tenhle budu nosit hezky s páskem a k čemukoliv. Navíc není vlněný, takže ho vynosím spíše na jaře. 
  3. Leopardí polobotky Senso - 150 euro na 55 euro. E-shop shoescribe je truhla plná pokladů. Najdete tam velmi krásné značkové kousky za zlomek ceny. Tyhle byly navíc poslední, takže cena šla dolů o poznání více. Ideální pro takové ty ,,nemám co na sebe'' dny.
  4. Vínová kabelka Mango - 899 Kč na 449 Kč. Vínová kabelka je velmi užitečná, pokud už hnědou máte, ale černá vám ve skříni stále dominuje. Nezdá se to, ale vynosíte ji hodně. Opravdu hodně.
  5. Biker skinny džíny Bershka - 1400 Kč na 299. Netřeba komentovat, za tu cenu jsem je mít musela, i kdybych žádné nepotřebovala. A já nové možná trošku potřebovala. 
Výsledek - ušetřeno cca 304 euro (cca 8500 Kč - ale raději nepočítejme to utracené)
A protože my ženské se chlubíme prostě rády (ale pořád tvrdíme, že ne, že je to špatná vlastnost), jaký nejlepší kup se povedl letos vám ?

*Every blog needs it's section

No one likes outfit posts everyday, me neither. I've promised a #blooper section every Sunday and I've decided to add a Top 5 section as well. It means I'll create a random Top 5 list every week. This list will be about things which stick in my mind. So, because sale ends I've chosen Top 5 things I bought on sale this year. 
  1. Lace-up Kurt Geiger sandals - 150 pounds to 59 pounds. Because I know I would buy a similar pair for full price sooner or later anyway. These are very versatile, leather and hopefully comfy.
  2. Check Warehouse coat - 100 euros to 40 euros. From all coats I have (and I have many coats), none is black. I'll be wearing this with everything. Everyday. It's not woolen so even better for upcoming spring. Will be worn with a waist belt for sure.
  3. Leopard Senso loafers - 150 euros to 55. Shoescribe is like heaven of affordable designer shoes. This pair was last so the price was even lower. An ideal accessory for ,,I have nothing to wear'' kinda day. 
  4. Burgundy Mango crossbody bag - (approx) 33 euros to 15. Because if you already have a brown bag but black still dominates your closet, you should buy a burgundy one. Very versatile, you will be suprised how much. 
  5. Biker skinny Bershka jeans - 50 euros to 10. Don't need to say much. Who wouldn't buy it for price like this. 
The result = 304 euros saved (let's not count spent money)
Now honestly, every woman likes bragging about sale (even we keep saying it's a bad characteristic so we denounce it). Tell me about your biggest sale catch.


Share:

8 komentářů

  1. mě se podařilo koupit krásné simple šaty v zaře za 399, to mi udělalo radost :)

    OdpovědětVymazat
  2. love these items!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ty leopardí mokasíny ti sztašně závidím, hrozně bych přesně takový chtěla!

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  4. i love the coat!!

    http://bellerivoli.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  5. I love the Mango bag, I nearly bought it some time ago but left it in the store and now I'm so sad about it! Great items!

    OdpovědětVymazat
  6. Great products, love it! x And your blog looks amazing!

    www.thestylishcupcake.com

    OdpovědětVymazat
  7. Love the coat and shoes
    www.populairelife.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig