18.05.15

HAIR CARE







Co použít 

když máte vlasů jako hub po dešti, máte je několikrát odbarvené a přirozenou barvu vlasů si nepamatujete, protože jste ji viděli naposledy před 10 lety? Hodně z vás se mě na Instagramu ptalo, co na své platinové vlasy používám. I když na beauty tipy nemám zrovna talent, pro vás jsem zkusila zabojovat. Takže tady to je:
  • Lee Stafford Bleach Blondes shampoo - určitě všichni znáte různé silvery apod. mě z nějakého velmi záhadného důvodu nezabíraly. Vše bylo rezavé do týdne. Fuj. Naštěstí jsem našla tvrďáka z anglie, hotové pitbula mezi šampony, a bylo vyřešeno. Stačí troška a hezky napění, není třeba čekat, až zabere. 
  • Lee Stafford Bleach Blondes Conditioner - víte jak to je ,,Bude fungovat jen s kompletní péčí Bleach Blondes''. No a tak jsem do toho šla. Nutno říct, že se po něm nemastí ale perfektně vyčesávají vlasy. 
  • Lee Stafford Hair Growth shampoo - když jsem si vlasy dobrovolně zničila odbarvováním, začaly stávkovat tím, že přestaly růst. Nemohly se začít třepit, mastit nebo vysušovat. Ne ne, ony rovnou přestaly růst. I když na takové věci moc nevěřím, Hair Growth shampoo mi opravdu hodně pomohl. Vlasy rostou normálně rychle, ale co je hlavní - rostou ! 
  • Aussie 3 minute miracle colour - na závěr nějaká ta maska, protože mám ráda, když vlasy hezky voní. S tímhle zázrakem za docela příjemný peníz mám vlasy hebké a lesklé. 
Všechny přípravky, které kupuji, nejsou nejlevnější, ale ani nejdražší. Průměrně se jejich cena pohybuje kolem 200-300 Kč s tím, že vydrží opravdu dlouho, jelikož od každého stačí bájná troška. 
Nyní nezbývá než doufat, že vám článek pomohl. Na závěr se ještě můžete podělit o nějaké ,,beauty miracle'' i vy. 

*What if 

you have thick hair which is coloured and bleached many times? What if you don't even know your natural colour because you had this unknown colour 10 or more years ago. Many of you have been asking my hair care in Instagram so I've decided to share some of them even I'm not so talented on this field. So, here we go:
  • Lee Stafford Bleach Blonde shampoo - we all know those silver shampoos which actually don't work for me. Don't know why but it is what it is. Then I've met Lee Stafford who is a real pitbull among all blonde shampoos. Small amount is enough for a nice foam. Plus you don't have to wait. 
  • Lee Stafford Bleach Blonde conditioner - you know ,,it only works with the whole set of products''. Ok they got me. I tried once and now I use it everytime. My hair is soft but not greasy. 
  • Lee Stafford Hair Growght shampoo - my hair doesn't grow much since bleached. They should be dry, greasy or destroyed but my hair has chosen not to grow anymore. Because I was desperate I gave a chance to this miracle. Won't lie hair doesn't grow super fast but they finally grow! 
  • Aussie 3 minutes miracle - real miracle. Very soft, fresh and fragrant hair. My hair is much stronger with this fast mask. Can only recommend. 
Have to say all of my products are not cheap but also not expensive as hell. You always need think about it as an investment because you always need a small amount of each product for one washing so dont be afraid - it will last from now to many months. 
Hopefully this article is useful for you but if you have your own personal tip, please share it with all of us. 
Share:

6 komentářů

  1. Oh dear, these pics are really lovely! Great!!
    I never used aussie :)

    xoxo Colli // tobeyoutiful // follow me on instagram

    OdpovědětVymazat
  2. Great post : thanks for these discoveries !
    http://laureenlifestyleblog.blogspot.fr

    OdpovědětVymazat
  3. Thanks for sharing your fav hair products! Need to try them out

    XX

    http://www.floortjeloves.com
    http://www.facebook.com/floortjeloves

    OdpovědětVymazat
  4. Thanks for sharing your fav hair products! Need to try them out

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig