10.06.15

COME AND GET IT






Chceš to?

běž a vezmi si to. Každý máme sny, i já je měla a mám. Chtěla jsem být blondýna, check - chtěla jsem mít blog - check, chtěla jsem žít akční život - check. Na největší sen ale čas ani prostor nezbývá - cestování. Jednou k němu čichnete a už nemůžete jinak. Ten pocit svobody vám už nikdo nevezme. Jste v celém velkém světě sami za sebe. Máte volnou ruku při výběru země, aktivit aj.
Fotky, které jsme s Laurou fotila u Dolních Vítkovic mi opět ukázaly, jak je svět velký a jak málo jsem z něj viděla. Myslete na to, že je svět mnohem jednodušší než jaký ho měli naši rodiče a jejich rodiče. Vše je rychlejší, bezpečnější a snazší. Proto pokud máte nějaký sen, běžte za ním. Bez zážitků jsem totiž chudí bez ohledu na to, kolik peněz (a hader i bot) máme.
P.S. Tahle blůza je super, odhalená ramena jsou to nejvíce sexy co letos přilákalo mou pozornost.

*You want it?

Go and get it. Everyone has dreams, me included. I wanted to be blonde, check - I wanted to be a blogger, done - want a crazy lifestyle, hell done. But there is no time and space for the biggest dream of all - traveling. I want to travel so bad you can't even imagine. Once you tried you can't do otherwise. That feeling of freedom is priceless and no one can take it from you. You are all alone in this world. Feel free to choose a country you like, activity you wanna do etc. 
Pictures which Laura was taking make me feel so tiny tiny in comparison to this big world. It makes me realize I have seen so little of it. And I want more. It's my obsession, my dream, my lifestyle. Our parents and their parents had worse possibility to realize their dreams. Now, everything is easier, cheaper and faster. If you have your dream, go and get it. Without experience we are the poorest no matter all money we have or clothes we wear. 
P.S this blouse is so on point, naked shoulders never feel so sexy.

What I'm wearing

MOTIVI blouse ; MANGO jeans ; PROMOD shoes ; MANGO bag

Get similar

Share:

11 komentářů

  1. Moje slova! Jinak ti to samozřejmě jako vždycky moc sluší! :-)

    www.changingroom.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší a jinak moc krásně si to napsala. Postupně se snažím jít za svými sny i když je to těžké a stojí to tolik úsilí :-) Pak si ale řekneš, že to za to stálo :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz
    Katty

    OdpovědětVymazat
  3. Ja jsem si taky splnila sen a zalozila si blog.. Postupne si plnim sny i v podobe nakupu veci, na ktere dlouho setrim a mam pak z nich hodne velkou radost... Pristi rok si chci splnit sen a stat se cabin crew u Emirates, tak uvidime jak to pujde :)


    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný letní outfit a pravdivá slova =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  5. I agree with everything, you only have one life to make your dreams come true! Well done, hope you get to travel even more. I know it can be hard (money, time, etc.) but always possible.
    Love the outfit!

    xx Falasha
    Bite My Fashion ll Instagram ll Bloglovin'

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný outfit! Ale to umístění!!!

    Domča - dblog.cz

    OdpovědětVymazat
  7. so minimal chic, I love these sandals. They look perfect with ur choice of outfit.
    ✿thefashionflite
    ✿twitter
    ✿Bloglovin
    ✿FaceBook

    OdpovědětVymazat
  8. freedom is priceless! love your outfit!

    XOXO Courtney from Color Me Courtney
    www.colormecourtney.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig