18.06.15

RUNNING


21. století

je stoletím běhu. Nic se nestalo tak ,,in'' - samozřejmě kromě světoznámých squats - jako běh. Běh je zdravý, běh je sexy a taky cool.
Fajn, ale co vám už nikdo neřekne?
1) Že musíte mít kde běhat. Běžící pás je ostuda, můžete přece běhat venku. Fajn, pokud mám vedle domu Central park, bydlím v L.A nebo někde, kde je hromada parků či luk, chápu. Co ale lidi, kteří jsou obklopeni hlavními cestami s tramvajemi, autobusy atd. Ruku na srdce, kdo by v 5 ráno vstal a jel tramvají někde do parku .... A dýchat ty zplodiny z čerstvě roztažených plic? ... Běh je zdravý....
2) Že vás 6x klepne pepka, než si zvyknete. Není to tak, že se hecnete, vyběhnete a za 60 minut máte svůj první maraton. Bohužel 
3) Že ne každý vypadá tak sexy jako holky na instagramu. Nevím jak vy, ale ze mě potem leze samo peklo zatímco mi na obličeji bublá sopečná láva
4) Že vás to taky nemusí vůbec bavit. Tak jako mě. Já si vyšlapu svých 100 pater na simulátoru schodů. Ale nechtějte po mě oběhnout okolní domy. 
Jak jste na tom s během vy? Běháte nebo přenecháváte štafetu jiným?

*21th century

is all about running. Nothing is as cool as running (but squats indeed). Running is sexy, its healthy and very cool
Damn right, but there must be something more they are not telling us. 
1) There must be a nice place to run around. Running at a gym is insane, you can run outside right? Well, of course, if you live near by Central Park, in L.A or around mountains, lake and fields. But try to run in the middle of busy city, avoid cars and trams. And don't forget - breath that fresh city air. Right?
2) You will proly get a heartattack 6 times before you get used to it. Unfortunately its not like you're going out, running for an hour and celebrating your very first marathon. Pity
3) Not everyone is as sexy as girls on Instagram. Don't know how you look at a gym but I'm sweating hell out of me while a volcano is exploding on my face.
4) That you even don't have to like running. Just like me. I do my 100 floors on stairs simulator but don't make me run. Never. Ever 
So, what do you think about running? Is it your thing?

Something to pump up your sexappeal

Share:

9 komentářů

  1. S bodmi 1,2 a 3 nesúhlasím :) Ale bod 4 je podstatný, proste keď to niekoho nebaví, hold. Ale ak ťa to vážne baví, tak potom ťa netrápi, že si celá upotená, lebo aj tak na tom nikomu nezáleží, Robíš to pre seba, nie pre pohľad druhých. Že ťa 6 krát porazí? Ako v každom inom cvičení keď na to ideš zhurta :) a bod číslo 1? kto naozaj chce, miesto si nájde :))) toľko môj názor (dúfam, že som ťa nejako nenahnevala alebo niečo, tým, že s tebou nesúhlasím ) :)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vůbec !:) ono je to psáno i s nadsázkou, takže názor si poslechnu !:-) psala jsem to čistě jako neběžec, někdo, koho píchá v boku, protože neumí správně dýchat, někdo, kdo si radši zajde do fitka než jezdit a hledat park :-D věřím, že jsou lidi, kteří patří do mého klubu stejně tak jako vím, že spousta běžeckých nadšenců se přihlásí k tobě :-) o tom je to je - buď běh nenávidíš nebo miluješ :-)))

      Vymazat
    2. ...běhám často. Jsem totiž nestíhač a chronický opozdilec. Někdy u toho i lehce natahuju a fňukám, když se belhám po Masarykáči v tenkých podpatcích a co třetí skok(=běžím) se mi vyzuje bota, protože zůstane v chodníku! A běh teda není zdravý. Že je to zábava, ok, ale zdravotní benefity běhu(pohybový aparát) nejsou žádné. K hubnutí taky nic, pokud čék intervalově nesprintuje(se zátěží :D?) ... takže leda ta chůze, no a to mě zase moc ne-ba. Takže hlasuju pro neběžce ;)

      Vymazat
  2. Na páse ve fitku 10 minut na zahřátí jo..ale běhat někde okolo domu nebo v parku třeba hodinu, to mě nebaví..občas se doma hecnem a jdem, ale to je tak 2x do měsíce..ani si při tom nevyčistím hlavu, nic..prostě není to pro mě..

    Michael
    Vyhraj kšandy!

    OdpovědětVymazat
  3. Jak píšeš, když si na něj zvykneš asi tak po půl roce, je strašně fajn a skvěle se po něm hubne (nikdy jsem neměla tak hezký tělo jako když sem běhala), ale taky velmi rychle se odvyká. Neběhala jsem čtyři měsíce a už bych to nezvládla a to jsem uběhla v pohodě i půlmaraton :-).

    www.changingroom.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Great post, I need to go running today!

    xx Falasha
    Bite My Fashion ll Instagram ll Bloglovin'

    OdpovědětVymazat
  5. - haha. ty pokazdy zabodujes ♥
    ja beham po schodech nekolikrat vsechna patra naseho domu plus skacu pres svihalo plus po pze funguju jen pesky (paklize zrovna nemusim nekam do bauhausu). nerada bych totiz okoli obtezovala pohledem na muj "styl" behu :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já běhám občas na páse ve fitku, ale venku mě to taky nebaví a hlavně se mi nechce :D.

    OdpovědětVymazat
  7. Nebaví mě vůbec žádnej sport. Ale protože úplně dřevěnět není dobrý a už vůbec ne v mým věku, koupila jsem si běhací pás. Ven v žádným případě běhat nepůjdu. Ani náhodou. Ani kdyby mi za to chtěl někdo zaplatit. Jsem antisocial případ a gratuluju si denně, že mezi lidma vydržim. Takže abych reagovala na tu poznámku nahoře - běhací pás fakt není fuj, běhací pás je pro někoho záchrana. :-)
    Můžu si jen a jen gratulovat a děkovat rodičům, že mám tak dobrý geny, že aniž bych v podstatě cokoli dělala, mám postavu jako na střední, ačkoli moje děti už jsou taky na střední :)
    Teda jediná věc, kterou musím obětovat, je množství a druh jídla. Svíčkovou s deseti a na doražení tři kousky bábovky už si prostě dát nemůžu :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig