14.09.12

Go home and stay in


Tak, konečně to vyšlo a přidávám další fotku outfitu, tentokrát jsem ho sladila do červena, abych si trochu oživila to vlezlé počasí. Absolutně jsem si zamilovala tyhle džíny z Gina Tricot, jsou přesně takové, jaké jsem hledala, hodně úzké, perfektní střih, stylové. Splňují tedy všechno na 1 + z Gina Tricot chodí zboží neuvěřitelně rychle. Co vy, nakupujete online?

*So, finally can add new outfit photos! This time I chose blackandred combo because of this bad weather (for me it was a little bit nicer day with this lovely red colour). I absolutelly love this ripped jeans from Gina Tricot, I have searched the perfect jeans for ages and these are no. 1, super slim, perfect shape and stylish. Plus orders from Gina Tricot? They send an order and after two days I have my stuffs at home! Perfect system via fedex, what about you, do you shop online?





jeans - GINA TRICOT, boots/boty - ZARA, svetr/sweater - CUBUS, bunda/jacket - MANGO

P.S. přítel se naučil s foťákem o něco lépe, takže příští fotky budou o poznání kvalitnější než tyhle, které jsou focené, stále ještě, mobilem.
*P.S. my lovely boyfriend is better and better with his new camera so next photos will be much better then these which are taken by his mobile.

Share:

4 komentáře

  1. moc se mi líbí bunda!...M*

    www.marcelajezkova.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, je super, hrozně dlouho jsem takovou hledala :)

      Vymazat
  2. Carol pěkná kombinace! :) A ty džíny vypadají prostě skvěle! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig