28.07.13

InstaLondon vol.3














Další série z mého instagramu. Tento týden vyloženě plný hader a jídla. Vynasnažím se pro příště polepšit, nenudit vás a nedělat vám chutě. Obzvláště ta zmrzlina vyvolává slintavku. To mi připomíná, nesmím na ni dneska zapomenout B-)
Číslovat to nemá cenu, pár 'fromwhereistand' outfitů, nejlepší steak, který jsem kdy jedla s omáčkou z balsamica a mixu berry plodů (buvolí maso je dokonalé, ale ten smrad...no nic), opravdu bezkonkurenční zmrzlina (sorbet z čokolády? Zamkněte mě a spolkněte klíč), pár mých healthy večeří a borec na konec - konečně preclíky v čokoládě. Já ale doporučuju nekupovat, pokud na ně někde narazíte. Porce 1/8 sáčku? To určitě, 1/1.
Ok, doufám, že jste měli nádherný týden, pochlubte se
P.S. ty černé boty jsou sice na noze dokonalé, ale opravdu nepotřebuju boty, ze kterých mi jde pata šejdrem - kde asi udělali soudruzi ze Zary chybu.

* Next insta series. This week totally about outfits and food (nosh). Next time i'll be better. Cause i know its tempting. Especially the ice cream induces foot-and-mouth disease. Speaking of witch, cant forget to buy one today B-)
Number pictures is useless just few fromwhereistand outfits, the best steak i have ever had with balsamico and mix berries sauce (love buffalo meat but the smell...never mind), really unrivalled ice cream (dark chocolate sorbet? Lock me and swallow the key), few healthy dinners of mine and the best in the end - pretzels covered with chocolate. Highly recommend - dont buy them. Portion is 1/8 bag? Course, 1/1 sounds better to me. 
Ok, hope you had a weonderful week as well, tell me about it.  
P.S. bootiies from zara wonderful but really dont need a pair of shoes which makes my feet distorted. Where did you do a mistake Zara 
Share:

13 komentářů

  1. Všechno to jídlo vypadá božsky, závidím ti ho :D

    OdpovědětVymazat
  2. Great pictures my dear :)

    Take care,
    Daniella xox

    OdpovědětVymazat
  3. awesome instagram photos :D
    xx
    http://anoddgirl.blogspot.com.au

    OdpovědětVymazat
  4. Cool photos! I love the black shoes!!!
    xx
    Ylenia
    Ambitieuse.net

    OdpovědětVymazat
  5. Loving the boots you have featured here!

    Charlotte

    Website | Winston & Willow

    Bloglovin'

    OdpovědětVymazat
  6. Lovely photos, I love your shiny loafers!

    Inge
    www.fashionenvie.be

    OdpovědětVymazat
  7. Jedním slovem PERFEKTNÍ! A díky poslední fotce jsem si vzpomněla na takovou zvláštní věc - preclíky v čokoládě...musím se po nich mrknout. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  8. Converse are the best shoes in the world ;)

    www.routerover.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig