30.01.14

Collision

zara // style.com
Čichám, čichám kolizi. Znovu a nepřekvapivě. Tak nějak si stojím za tím, že Zara už nemá potřebu být nenápadná kopírka s hodně šikovnýma ručičkama okolo. Dokonce si myslím, že se to od ní očekává. Jaro, léto, podzim, zima. Celiné se stala hvězdou ve svém oboru, Phoebe vytváří (prozatím) neskutečně nositelné a ženské kousky, které všechny chceme, ale málokterá si je můžeme dovolit. Boty, tašky - hadry, na tom prostě nesejde. Díky Zary tak může Phoebe sedět na svém trůnu, držet žezlo a vztekat se jako malá, že to, co vyrobilo, někdo vyrobil levněji ... a všichni víme, že nápad se ocenit nedá. Nicméně - ,,špatná'' reklama, pořád reklama. Ty, které si to dovolit můžou si tím pádem 2x spíše tak koupí pravou Phoebe než Fíbí ze Zary. V téhle kolizi je tedy vítězem každý. Kromě mě, já mám kolizi v hlavě - Líbí x Nelíbí? Psychadelické potisky alias Back to ,,Nevím ani kam'' ke mě budou mít cestu trnitou. Co k vám?

* Sniffin' sniffin' - The collision. Again and un-strikingly. I think Zara doesn't have a need to be a furtive copier with thousand of dexterous hands around her, sort of. Kinda think we all even expect it will be a copier. Spring, summer, fall, winter. Celiné is become a star, Phoebe creates (at least for now) unreal(y) wearable and feminine stuff which we all want to wear but most of us can't (afford). Shoes, bags - clothes, doesn't matter at all. Thanks to Zara, Phoebe can sit at her throne, hold her sceptre and be furious that she created something which someone else has created as well - cheaper. And you and I know the perfect idea is the most expensive thing about it. Anyway ,,adverse'' promotion, still a promotion. So women who can afford Celiné still go and buy the real Phoebe instead of Zara ,,Fíbí''. Everyone wins this time. Everyone but me. I still have a collision in my head - Like X Don't like? Psychadelic prints aka Back to ,,Even don't know where'' will have a long long journey to my heart. And to yours?
Share:

9 komentářů

  1. Mně se většina modelů líbí, i když zrovna tohle dvakrát ne. Nicméně ty kabáty jsou dokonalý, i když si nejsem jistá, jak moc nositelný. A nemám nic proti tomu, že Zara kopíruje téměř do puntíku většinou Marant, Acne apod. Pro nás, obyčejný smrtelníky, je to veliká výhoda. A pokud někdy budeme chtít kvalitní kousek, koupíme si (za 10 let? :D) originál :D

    OdpovědětVymazat
  2. really great print, and your right about Zara. sadly, they always look into trends among big designer levels and make it their own.


    *  visit me on my NEW OUTFIT POST for A DAY AT THE MUSEUM 





    The Milano Mode

    OdpovědětVymazat
  3. I love the Zara skirt

    xoxo
    http://pourquoimoi.es/

    OdpovědětVymazat
  4. Zara is amazing, can do everything!!
    I'm your new follower! If you would like to check my blog back, here my links!
    xoxo from Doha
    bonjourchiara.blogspot.com
    Facebook Page Bonjourchiara
    Bloglovin Bonjourchiara

    OdpovědětVymazat
  5. Great print!! So fabulous! ;)

    Feel free to visit my blog as well! You will find topics such as NYC Fashion, health, beauty, personal growth and motivation between others! <3

    Diana
    www.ManhattanImageandStyle.com
    New Outfit Post: A PoP of Red

    OdpovědětVymazat
  6. I love this dress! Nice combination of colors! <3
    http://www.milanotime.net

    OdpovědětVymazat
  7. Great post!!! #inspiration

    -Stephanie Guerrero
    www.thetropicalsunset.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig