24.09.14

TREND GUIDE

Fall 2014
 

credit: fashion me now , google

Klasické klišé blogeríny. Průvodce trendy.

Znáte mě, jsem nerada pozadu. Vzhledem k tomu, že takové trendy jsem měla prezentovat zhruba v červenci/srpnu, stejně pozadu jsem. Nedá se nic dělat, v červenci byste nad tím stejně mávli rukou a vše zapomněli. 
Takže, co nás na podzim čeká a nemine? Nebo čeká a mine podle toho, co se vám líbí a co ne. 
1. Oversize svetry - Stella to řekla jasně. ,,Mám po krk bikini body, chci jíst a chci, aby to nebylo vidět!''. Dobrá zpráva - cukroví můžete začít péct už teď. Ta špatná - jarní kolekce tu bude za čtvrt roku.
2. Armáda - protože se válčí už asi všude na světě (což fakt není sranda), je třeba to vzít pevně do rukou a obléct se od hlavy k patě do khaki barvy. A hlavně se z toho nepo...
3. Delší než obvykle - vesty, které končí pod pupkem jsou pasé. Nikdo nemá rád, když mu táhne na záda. Stačí, že vám potáhne na celé ruce. Ne teď vážně - je to příjemná změna.
4. Klobouk - pokud doteď žádný nemáte, šup šup. Velmi hezky bude vypadat s trendem č. 3. Cítím z toho Paříž, Londýn, New York. Prostě pohodu a styl
5. Pončo - Burberry ví, že trenčkot je nesmrtelný. Ale právě proto, že je nesmrtelný, stačí pořídit jeden na celý život. A z čeho pak má ten módní dům žít ... z prodeje ponča. Pokud nemáte ani na trenčkot ani na pončo (stejně jako já), zajděte do Zary. Ta nezklame nikdy. Alespoň co se následování návrhářů týče. I tak stojí pončo v Zaře cca 2000, levnější a hezkou variantu tedy najdete třeba v C&A (ano, zcela vážně)
6. Kožešina - nejlépe barevná. Viz. pár článků zpět. 
7. ,,Dostala jsem Áčko!'' - sukně a šaty do áčka. Vytvoří hezkou siluetu a perfektně se hodí k ...
8. Jezdecké kozačky - ... jezdeckým kozačkám. Rovný podpatek. Délka pod koleno. Navrstvěte se skinny (džíny nebo jiné) nebo noste se sukní libovolné délky. Jen se prosím držte toho SKINNY. Jinak byste opravdu mohli vypadat jako koňáci. 
9. Kopyta - mokasíny na flatformě neboli rovné podrážce. Každá sezona má svůj Love or Hate kousek. Který myslíte, že je to letos? ... flatforms. Vypadají dobře na Camille nebo Aimee. Otázkou zůstavá - budou vypadat dobře i naší zeměpisné šířce?
10. Je toho dost. Dlouhé kabáty, 70. léta, trend ,,Jedné náušnice'' apod. Nemůžeme ale sledovat všechno. Nebo snad ano?

*Blogger's classy cliché. Trend guide. 

You know me, i hate being late. Honestly, I should have posted this two months ago but you wouldnt mind it and forgot everything about fall trends. I know you too guys. 
So what's going on this fall? You might miss something indeed, depends on what you guys like or don't.
1. Oversized knits - Stella said it pretty clearly ,,I'm tired of bikini body, I wanna eat and I want it to be invisible''. And here comes the magic. Oversized is more oversized than usual. Look at Cara. Good news - you can start baking Christmas cookies asap. Bad news - spring is coming in 3 months (approx).
2. Army - cause almost everywhere is a war (which is really sad). Let's face it and wear khaki head to toe. 
3. Longer than usual - cause last years shorts waistcoat is so out. And so unhealthy. This version will warm your kidneys up. Stop joking - it's a nice upgrade.
4. Fedora hat - if you still haven't got any you should move and get yourself one. Too classy, too cool and too chic. Will be awesome with the trend no. 3. I can feel London, Paris or New York. I feel style. 
5. Blanket coat - Burberry knows its trenchcoat is timeless and immortal. But they need to sell something right? Especially when everything else lasts forever so you proly need only one trenchcoat per life. Here comes the blanket. If you can't spend your money on Burberry you can go to zara. Still, it costs arount 100 euros. If this is still too much, go to New Look or C&A (yes, seriously guys)
6. Fur - the more colourful the better. See more in one of the latest posts. 
7. ,,I've got an A!'' - A-line skirt or dress makes you a nice silhouette. And you can wear it with ...
8. Riding boots - ... with riding boots ! Flat heel, narrow calf and knee high. Wear it with (a-line skirt or dress) skinny jeans or trousers. Please note - if you wear it with baggy trousers you will proly look like a horseman. 
9. Hooves - yep, flatform loafers it must be. Every season has its Love it or Hate it. Guess who is it this year ... It looks pretty dope on Camille or Aimee but will it be cool on us too? Let's see tho.
10. So many things are unnoticed. Pretty long coats, ,,one earring trend'', 70', etc. Common, We can't have it all, can we.
Share:

15 komentářů

  1. Miluju tyhle typy tvých článků! Jasné, stručné a výstižné!! :)
    Style by Eliza.

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek! Moc se mi lbí tvůj názor.. :))


    http://fashion-istheanswer.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle tvoje články fakt zbožňuju :) Moc by mě zajímal článek s tvými nejoblíbenějšími blogerkami/blogery :) Myslím, že by to bylo zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
  4. Great selection! I love the skirt and shoes!
    Have a nice day!
    Angela Donava
    http://www.lookbooks.fr/

    OdpovědětVymazat
  5. Great selections! Love the vest and fedora

    http://bellemelange.net/blog/

    OdpovědětVymazat
  6. I need a hat like this one for the upcoming Fall!
    www.ajdas.com

    OdpovědětVymazat
  7. Love this style!!

    http://asshlyofficial.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. I LOVE CARA!
    and amazing clotes
    xx


    ladyfashworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Great selection!! Love itt
    http://mmshopaholic.blogspot.com.es/2014/09/what-is-fashion.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig