24.08.15

CHEEKY










Kdybych postavila

do řady náhodných 100 lidí, kolik z nich by řeklo, že tenisky a sukně ne-e? Já tipuju tak 60-70, vy?
Ať jste pro nebo proti, musíte uznat, že je to drzé. Zatímco sukně je vyloženě ženský kousek, nepočítáme li, skotský kilt, tenisky jsou spíše pánská výsada. A já se ptám proč? 
Jsem milovník podpatků, velký. Jenže podpatky jsou jediné boty, které drží licenci s právem zabíjet. A já nechci, aby mé nohy byly po 23 letech na světě okradeny o mnoho budoucích zážitků takže semtam opravdu tasím tenisky. Nejlépe na platformě, abych nahnala na nohou nějaké ty centimetry (tak se o ty nohy starám a ony mě svou délkou tak podkopou). 
Takže já osobně hlasuji pro! I když s těmito mám v nohách už tisíc mil a je třeba jim dát pomalu sbohem. 

*If I pick 

100 random people and form a line, how many of them would tell me they don't like kicks wearing with skirt? I guess about 60, you? 
You either are with me or against but hey, it's cheeky. While skirt is just for women, if we don't count Scottish kilt, trainers are men's privilege. And I'm asking why?
Frankly, I adore heels, a lot. But I also know heels are the only shoes with a licence to kill. And I certainly don't want to sacrifice my feet after only 23 years of fighting. So yes I also do wear kicks time to time. Especially with dope platforms cause I need to make up my leg lenght somewhere right? 
So I say yes we do! Even though my feet and I walked like three thousands miles in those so I definitely need to replace them. Peacefully.

What I'm wearing 

NELLY t-shirt ; ZARA skirt ; TOPSHOP kicks ; ZARA bag



GET SIMILAR

Share:

10 komentářů

  1. Krásný fotky, krasné prostředí a super look. Pro mě je to jeden z nejpovedenějších outfitů, nádhera.

    OdpovědětVymazat
  2. Tady je nádhera snad uplně všechno <3 místo focení, outfit, detail trička, kabelka a tvý vlasy, och och, opravdu boží!

    OdpovědětVymazat
  3. Strašně ti to sluší!!!! -)

    www.changingroom.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Lovely Pictures ! :-)

    I know it's Monday but ... you're awesome! | Lisa | Joy Della Vita Travelblog

    OdpovědětVymazat
  5. - nakej cas jsem se i ja branila keckam, ale proc vlastne? stejne jako ty uznavam, ze nema vyznam huntovat si nohy .)

    OdpovědětVymazat
  6. Já říkám určitě anooo..ale je třeba dávat pozor na to, k jaké sukni..nehodí se to ke všem..ale toto není ten případ ;)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  7. Super outfit a taky krásné prostředí, upřímně já nosím hlavně k skater skirt nosím styl converse, takže za mě určitě ANO!
    www.natalimae.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. I love this look - so great ! And the setting looks amazing too :) xx Carmen
    http://carmitive.com

    OdpovědětVymazat
  9. Já miluju tenisky snad víc než cokoliv jiného, haha! A především právě se sukní...a že ta tvoje sukně je fakt nádherná <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig