21.10.15

WOMEN'S BIGGEST ISSUE








Být ženou

nese určitá rizika. Rizika nedostatku oblečení nebo kosmetiky, riziko nespokojenosti se svým vzhledem nebo nejvážnější - riziko konfrontací s jinými ženami. 
Nedávno jsme s kamarádkou seděly nad vínem a rozjímaly, proč ženské řeší problémy tak, jak je řeší. Neefektivně a hrubě. 
Konkrétně máme na mysli několik problémů - kamarádky na sebe žárlí a když se hádají, tak si říkají hromadu ošklivých slov. V horším případě se všude pomluví a už spolu nikdy nepromluví. Taky se pomlouvají holky, které mají něco, co my ne. Závist. Nejhorší ze všeho ale je, když se sejdou tři kamarádky - téměř z 99,9% si jedna bude připadat navíc. Zažila to každá z nás a je to něco, na co bychom neměly být pyšné. 
Již s několika kamarádkami jsme se shodly na tom, že v tomto bodě bychom měly následovat muže - nadat si, maximálně si dát pár facek a zakončit to pivem a smíchem. Rychlé, efektivní a hlavně upřímné. 
Nemáme pravdu? 

P.S. Nicméně my ženské to máme v tom, že není žádný problém, který by nevyřešily nové boty. Ne nadarmo se říká, že (kdykoliv) je Čas na boty !

To be a woman 

can be tricky and it carries some risks. Lack of clothes or cosmetics, risk of dissatisfaction with your body and the most dangerous one - risk of conflict with another woman. 
My friend and I were sitting with a bottle of wine few days ago and thinking of basic women problem. We can't solve problems quickly and easily. We are able to be jealous of her, fight with each other because of silly things and say many bad things for no reason. Worse scenario can be slandering and not talking to each other for the rest of their lives. Of course there is a jealousy when a woman has something you don't so you automatically hate her. However, the worst and often story is three friends over one table when one feels like being a fifth wheel. 99% success of happening. No matter how bad it is, we have all been there. 
Many friends of mine and I have agreed that women should be able to solve problems more like men - swearing, beating and laughing over a beer. Quick, effective and honest. 
Am I right? 

P.S. This or that, there is no problem which a pair of new shoes couldn't solve. They say - there's always a time for shoes 

 

What I'm wearing  

MANGO wool coat ; TOPSHOP (old) skirt ; ASOS knit ; ČAS NA BOTY shoes ; ZARA bag ; H&M hat
Share:

21 komentářů

  1. Gorgeous coat Hun! Love this look, it's all in the details and that my dear is chic :)

    Take care,
    Daniella xox

    OdpovědětVymazat
  2. I love the post! Have a nice day:)

    irenethayer.com

    OdpovědětVymazat
  3. I'm obsessed with that Jacket!

    xx. The Coastal Confidence
    http://the-coastalconfidence.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný outfit a peckové botičky :) Úžasný vzor!

    OdpovědětVymazat
  5. A very pretty outfit, and totally agree - a great new pair of shoes can solve a lot of problems!

    whitney @ seeshopeatdo.com

    OdpovědětVymazat
  6. Být ženou je skutečně težké, momentálně o tom vím své ;-D. Sluší ti to....užívej!

    OdpovědětVymazat
  7. wow this look is amazing
    soin loove with the coat

    with love your AMELY ROSE

    OdpovědětVymazat
  8. Při vší úctě - zmínka o "Času na boty" je okatá a boty šedivou barvou a hadím vzorem k outfitu nesedí - takže už víme, že jste podlehla démonu propagace, která se tváří jako vlastní názor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. při vší úctě, pár postů zpět jsem o spolupráci psala. Upřímně jsem se přiznala ke spolupráci s pár značkami (včetně času na boty) s tím, že propaguji jen to, o čem vím, že je to kvalitní a s čistým svědomím to mohu doporučit. Nepotřebuji to tedy nijak maskovat. :-) Démon propagace - k tomu není ani co dodat - spolupráce se třemi značkami je hotové stádní podlehnutí, viďte. Jinak to, že se vám boty nelíbí je samozřejmě věc druhá.
      Jinak děkuji za názor, určitě je velmi podnětný. Jde vidět, že blog čtete ,,pravidelně'' :-))

      Vymazat
  9. super článok, to o ženách je pravda a páči sa mi nápad vyriešiť to po "chlapsky" :D a nádherné fotky, veľmi ti to na nich pristane :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. Being a woman can be tricky, but we are slowly gaining more equality now. We still have a ways to go though :)

    http://www.mintnotion.com

    OdpovědětVymazat
  11. Love the look and the post was really good! :)

    Monica || http://www.thestreetedit.com/style/2015/10/25/the-statement-skirt

    OdpovědětVymazat
  12. Appearance is very remarkable .
    I liked the look of boots with snake skin complexion was very nice.
    Jam Tangan

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig