22.12.15

FUR BALL







Znáte to 

když svítí v zimě sluníčko a vy máte automaticky pocit, že musí být teplo? Tak to se stalo mě. Teplo ale ledový vítr. Chvála Bohu za vyloženě náhodně pořízený kožíšek z F&F, který jsem ve slevě pořídila za směšný peníz. Díky němu bylo venkovní počasí snesitelné (a ledviny prohřáté). I tak jsem ale měla při poryvech větru chuť se do kožichu zabalit celá a jako chlupatá koule se rychle odkutálet někam do tepla. 
Těm, kteří mají husí kůži už jen při pohledu na mé odhalené kusy stehen, se omlouvám. Na mou obranu - nejvíce tepla odchází z hlavy a krku. Škoda že tentokrát jsem opravdu vinna jelikož nemám ani šálu ani čepici. Dobře, že jsem si to uvědomila až teď, jinak bych si vsugerovala nachlazení a už cca 36 hodin ležela v horečkách a čajíčkem u pohádek v posteli. Snad nademnou Ježíšek nezlomil hůl, už se nám to totiž blííížííí. 

P.S Maminko, jestli tyhle fotky vidíš, nezlob se. Celé je to pouze plánované otužování, víš? 

*Oh

these misleading sunny days make me feel like a fool. You know what I mean - December but sunny it must be warm then. Hell no. Especially not when it's windy. Thanks God for this hyper cheap faux fur from F&F which literaly saved my day (and kidneys). However the gusts were very intense anyway so I was thinking of making myself a fur ball and rolling somwhere warm. 
Secondly, to all doctors and reasonable people - I am sorry about my piece of thighs. In my defence warmth mostly goes away from your head and neck...which makes me realize I didn't wear neither. Guilty as charged this time. Good for me, if I realized it before I would be totally ill by now (power of suggestion). But hey, Christmas is coooming! 

P.S sorry mom if you read this please don't be angry. I'm getting used to the cold 

What I'm wearing 

F&F faux fur coat (sale) ; LINDEX old knit ; TOPSHOP all time fav scuba skirt ; ASOS over the knee high boots ; ZARA bag 



GET SIMILAR


Share:

13 komentářů

  1. Sice byla zima, ale vypadala si skvěle! :D Jinak PS mě rozsekalo! :DD)

    Style Solution - fashion blog

    OdpovědětVymazat
  2. ty boty z Asosu jsou naprosto úžasný :) a tu zimu chápu, dnes jsem vyrazila v kožený bundě a měla jsem pocit, že mi umrzne zadek - ale z okna to vypadalo, že bude teplo :)
    new in: faux fur coat

    OdpovědětVymazat
  3. po tom kožíšku už delší dobu pokukuju a ne a ne se rozhodnout, ale takhle je moc super! <3 Krásné Vánoce přeju :)

    SWEET CHILLI

    a zvu tě na VÁNOČNÍ GIVEAWAY :)

    OdpovědětVymazat
  4. I love your thigh knee boots!

    http://the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Great look my dear ;)

    www.missgiacloset.com

    OdpovědětVymazat
  6. všimla som si, že veľa ľudí v poslednej dobe nosí takéto rôzne kožušteky :) veľmi sa mi to páči.

    P.S: Chcela by som ťa poprosiť, či by si sa nepozrela na blog mojej sesternici http://partofnicol.blogspot.sk/ je to začínajúca blogerka a veľmi by sa tvojej návšteve, komentáru potešila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tyto boty jsou tak supr!
    Krásný a upřímně Tě obdivuji za to, že vypadáš v zimě takhle skvěle, já se vždycky po příchodu domů vyděsím, že takhle chodím mezi lidi :D

    OdpovědětVymazat
  8. Franche, budes jeste blogovat? Prodlevy mezi posty se stale prodluzuji, tak se jen ptam, jestli uvazujes o tom, ze bys skoncila. Tusim, ze tu uz neco takoveho padlo. Byla by to ale skoda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě neplánuji skončit, jen prosinec a leden jsou nejnáročnější měsíce - špatně se fotí, počasí se střídá a je brzy tma. Navíc se finišuje v práci kolem Vánoc a inventur + zkouškové ve škole. Nezbývá čas na focení a ani energie (upřímně). Ale hned jak se to uvolní tak zase pojedu na plné obrátky. Samotnou mě prodlevy moc mrzí a omlouvám se za ně

      Vymazat
  9. Awesome look! You look stunning!!

    My blog: Street Style City

    Also have a look at my photography page: Photography

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig