21.01.16

WHY IS IT SO HARD TO FIND CLOTHES YOU WANT










Ve světě,

kde je tolik možností, je těžké najít jeden kabát a boty? Počet obchodů nelze spočítat na prstech a množství jejich oblečení ani z hlavy. Z fleku mě napadně H&M, Zara, River Island, Asos, Topshop, New Look, Promod a mnoho, mnoho dalších. Proč o tom mluvím?
Dala jsem si jednoduchý cíl - koupit si za měsíc pouhé dvě věci. Světlý kabát, který mě nebude stát celou výplatu a boty, které odpovídají mému obrázku v hlavě. Jde vidět, že ve svých 23 letech jsem stále velmi naivní. Pro představu - cíl byl vytyčen v listopadu. Boty a kabát přišly dva dny zpět. Zajímavé je, že když nakupuju neplánovaně (a bez peněz), líbí se mi vše. Problém nastává až v okamžiku, kdy chci něco konkrétního (a mám peníze). 
Pochybuju, že mám takový problém jediná. Zákaznice mají třeba problém sehnat hezkou černou sukni - to už snad ani není možné, nebo je?! 

Our world

is amazing and huge. So I'm asking you - why is it so hard to find a coat and shoes you want? We can't even remember all of the shops or count their stock units. Short list of shops which are crossing my mind right now - H&M, Zara, River Island, Asos, Topshop, New Look, Promod and more. Why am I talking about this?
Because I had a dream/objective - to buy two important pieces in one month - beige coat and nice pair of versatile boots (preferably not black). I have set this objective in November and these two things arrived two days ago...I simply was not able to find anything. Interesting fact is I have no problem with shopping. I always find something good when not searching anything at all (and also when I'm broke). From the other side when I need something, whole fashion world is after apocalypse. 
However, I'm not the only one because our customers look for a nice black skirt everyday - to not find such a things is almost impossible yet still true.

*WHAT I'M WEARING 

RIVER ISLAND coat and shoes (sale) ; LINDEX jumper (sale) ; RIVER ISLAND bag (new collection) ; ZARA hat (sale) ; ZARA jeans (pretty old)



GET SIMILAR 

Share:

13 komentářů

  1. Krásný outfit, moc se mi líbí ty světlé barvy dohromady! Líbí se mi všechny kousky tvého outfitu!

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, vystihla jsi to naprosto přesně! Obrázky v hlavně někdy dost limitují a pak si člověk říká, že v těch obchodech prostě nic není :D I když je jich na každým rohu dvacet...ale kombinace se mi dost líbí, tyhle barvy já můžu <3

    OdpovědětVymazat
  3. Mám presne ten istý problém. Keď niečo naozaj chcem (ako napríklad kabát v nude farbe) nikdy to nenájdem... Je to až priam choré. No čo sa dá robiť? Len čakať na zázrak!
    Ináč tento fit je mega! <3 Neskutočne sa mi páči čiapka! :D
    WITH GREY WOLF

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám stejný problém s pleteným svetrem, který bych si ráda pořídila už od podzimu. Ale ideál nikde nenacházím:) třeba se zadaří příští rok, hehe.

    OdpovědětVymazat
  5. tak to je přesný, jakmile si přesně vysním, co potřebuju, nikde nic není a tím vzteklejší jsem :)


    international shein giveaway - do you want to win?

    OdpovědětVymazat
  6. Já většinou když něco sháním, tak nemůžu nic sehnat nebo se mi to prostě nelíbí. Ba naopak, když jdu jen tzv. na kukačku, tak se mi toho líbí moc a moje karta potom pláče. Jinak ten outfit je krásný ♥
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  7. Kájí, to je perfektní outfit. Snad nejlepší za celou dobu :)) brala bych každý kousek, co máš na sobě :)

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Také mívám takové problémy, když chci něco konkrétního a mám peníze, nenajdu to a nebo to najdu až v posledním navštíveném obchodě... a když nemám, nebo mám málo, chci všechno a můžu mít cokoliv a vše je najednou kolem mě.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Naprosto nádherný outfit, ten kabát už nemůže být víc perfektní! :) A já to mám podobně, vždycky se mi líbí všechno, když si to nemůžu dovolit, a jakmile můžu, nemůžu nic najít!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  10. Jo, jo, taky mě tohle štve :D. A nevím, co s tím dělat. Případně je ještě hezký, když konečně najdu to, co chci a stojí to neskutečně moc.

    P.S.: Ale tohle oblečení je boží, hlavně kabát ♥

    OdpovědětVymazat
  11. Úplne súhlasím so všetkým, čo si napísala a ide ma z toho poraziť :D a outfit je super, veľmi sa mi páči kombinácia farieb :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj!
    Máš skvělý blog a samozřejmě perfektní outfit. Absolutely classy!

    OdpovědětVymazat
  13. Hahaha...a já si už připadala jak blázen. Přesně, když nejsou peníze a jdu se jen podívat po obchodech, brala bych všechno a pak o pár týdnů později vyrážím s tím, že si něco koupím, no a domů jedu s prázdnou (peněženka stále plná = utratí se to během pár dnů za jídlo, poštu atd.:) a celý koloběh začíná znovu :) Ale musím říct, že ty jsi vybrala dobře a celý outfit se mi opravdu strašně moc líbí. Pavla :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig