30.11.12

Caramel


Když jste otevírali tento článek, možná jste se divili, čeho se týká. Tak se vsaďte, že se opravdu celý točí kolem karamelu. Miluju karamel všude, vždy a navždy. Miluju bonbony, zmrzliny, frapučína, polevy, sirupy -  prostě vše s karamelem. Nic kaloričtějšího pravděpodobně není, uznávám, ale když už jednou za čas hřešit, tak pořádně, no ne?! Co je ale nejdůležitější - chtěla bych radu, názor - od vás. Jsem skoro vlasový chameleon a už dlouho uvažuji o karamelové barvě. Jako malá jsem měla světlé vlasy ale teď si to neumím představit. Takže prosím, podělte se. Jít do toho nebo ne?

* When you saw this post, you may wondered why caramel. So, i love caramel - everywhere, anytime, forever. Adore bonbons, ice-creams, frappuccino, icing, syrup, etc. I admit there is nothing more caloric then caramel but when we sin against perfect body, we have to sin properly, am I right? But what's more important - your advice. I am little bit a hair chameleon so now I want to try this caramel colour. When I was a little I was fair hair but now I can't imagine myself fair-haired. So please, tell me - go ahead or not?



*So what do you think - should I try it?
Tak co myslíte, mám to zkusit?
Share:

4 komentáře

  1. the best hair color for sure!!!have it myself!!!!:))

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem nikdy neslyšela téhle barvě říkat karamelová :)) Ale karamelová zní lépe než blond, přiznejme si to :D Určitě by ti to slušelo, ale nejsem si jistá, jak by takovou barvu zvládla vytvořit kadeřnice, aby vypadala tak krásně jako Blake Lively:).. a musela by jsi to pořád dobarvovat, aby nešly vidět odrosty a vypadalo to přirozeně. Ale rozhodni se sama, jsem zvědavá, jak to dopadne :P

    A.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig