11.11.13

Clean-shaven



Výmluvný název příspěvku. První beauty článek za dlouhou dobu. Proč? Protože kosmetika je individuální - typ pleti, vlasů, preference, značek a kdo ví čeho všeho. Jedno máme ale všechny společné, hlavně na podzim. Lenost oholit si nohy (doufám, že tohle nečte žádný chlap). V létě je tu motivace, co si budeme povídat. Na podzim ale platí přímá úměra - s klesající teplotou klesá naše ochota. Kalhoty nebo hrubé silonky - co oči nevidí to srdce nebolí, říkáme si. Žiletky jsou náš úhlavní nepřítel a týdenní holení nohou nás straší i ve snech.


 Ačkoliv jsem velký odpůrce epilátorů, depilátorů, pásků a podobných mučících nástrojů, musela jsem zatnout zuby a postavit se tomu čelem. Lenora vyhrála, jsem poražena a v ruce držím Braun Silk-épil 5. Pěkná hračka, vypadá nevinně. Držím se hesla, že strojek funguje když jsou chloupky 'parádní' (fuj) a nohy nahřáté z koupele (ve které můžete zůstat, protože tenhle Braun je klasifikovaný potápěč). Jdu na to, vrrrr.
 O několik trýznivých minut později stírám z čela pot. Pot úlevy. Nebudu lhát, bolelo to a bolelo to dost. Prvních pár tahů určitě (taková včelička do ručky). Pak už to ale nebylo tak zlé, ba naopak. Hnaná představou několika týdnů 'off' jsem myslela jen na hladké nohy. Konec. Asi jako první trhání obočí.


 Po dvou týdnech už něco maličkého raší, ale buďme upřímní, dva týdny? Jackpot. V oblíbenosti hraček iPhone asi neporazí, ale to ani nikdo nečekal. Žiletky taky nevyhodím. Když ale budu mít 'líné období' sáhnu po strojku bez rozmyslu. Obzvláště proto, že mě jen tak něco příjemně nepřekvapí. Pokud tedy nejste takové anti-hrdinky jako já, které se bojí i k zubaři - jděte do toho. Čtyři hvězdičky z pěti a to jen proto, že jsem fakt srab a první tahy strojkem tu jednu hvězdu smetly z povrchu zemského.

*Jestli se vám článěk líbil, budu ráda za každý váš hlas na stránkách Braun. ♥
*If you want to you can give me a vote on Braun website

Share:

7 komentářů

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig