15.06.14

SUMMERWHITE



pics from googlepics

Bílé šílenství už bylo na blogu zmíněno několikrát.

Mám ale pocit, že s nadcházejícím (stávajícím) létem nabývá nových rozměrů. Blogerky kašlou na siluety, v plavkách se jich ukáže za léto ažaž. All black je dobré na zimu, protože už té zimě chcete jít na funus. Navíc - v té bíle byste se lehce mohly ztratit ve vánici. A to nikdo nechce. Nemluvě o tom, že totálně nepraktický all white trend se nedá ani jindy aplikovat. Jasně, v léte trochu sprchne, ale je to rozhodně menší risk než na podzim. Praktičnost tohle combo dohání alespoň tím, že vám ve vedrech rozhodně nebude takové horko jako v černé. Teď už jen směle do toho a doufat, že předpověď počasí prostě nelže. 

*White madness was mentioned several times over here. 

But it feels like it's getting massive during upcoming (present) summer. Bloggers don't care about silhouette cause there is enough of it thanks to bikini season. All black is good for winter time, you all want to go to winter's funeral. Plus - all white could cause an invisibility during snow storm. Don't even mention it's totally silly trend because you will be dirty in a minute, garanteed. Seems like summer is the only season you can wear this. I mean, there is rain indeed but it's not so risky like in fall season. Practical point exists - you won't be sweating like a pig when damn hot outside (at least less than in all black). So go for it boldly and hope a forecast doesn't lie.
Share:

8 komentářů

  1. jo jo jo!

    PS. Nechceš zrušit tady ten hloupý kód? Vždycky to musím psát minimálně na dvakrát.:))))
    Style by Eliza.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no můžu to zkusit ale v poslední době docela chodí spamy :-/

      Vymazat
  2. awesome white looks!

    www.bstylevoyage.blogspot.com
    xx

    OdpovědětVymazat
  3. I'm a supporter of white! I really love white recently and i'm always look for new white inspiration =) Zara for example came out with its new lookbook with lot of white clothes for the office, did you checked it out?
    Kiss
    Yle

    new post http://ysdblog.com/?p=3622

    OdpovědětVymazat
  4. Bílá barva k létu patří , skvělá inspirace, díky :o)

    OdpovědětVymazat
  5. Oo great inspiration! Love these white looks :)

    Take care,
    Daniella xox

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig