17.11.14

ANSWERS







ASOS svetr // knit
MANGO kalhoty // jeans
NIKE retro air max
NEW LOOK batoh // backpack

Na všechno mám odpověď

A nejlépe ještě i poslední slovo. Teď ale k věci. Sobotní ,,ptejte se'' post proběhl, je načase uveřejnit odpovědi. 
- Já a sport - Do fitka se snažím chodit 2-4 týdně, podle toho kolik povinností mám do školy a jak mám směny do práce. Chodím na zumbu, twerk, posiluju nebo cvičím doma podle XHIT. Ze sportů tak jedině badminton - nic jiného mi prostě nejde. 
- Já a ask.fm - Mám instagram, pinterest, votočvohoz, trendbook, módní peklo ... atd. Mám pocit, že další profil už bych nezvládla. Ne, kecám - mám z toho respekt. Úplně vidím ty protivné lidi, co si potřebují vybít zlost. A na moderování bych neměla nervy. Máte dotaz? Kdykoliv ho napiště na Facebook nebo do komentářů. 
- Já a moje vlasy - první barvení trvalo šest hodin. Teď už jen tři. Umyjem, odbarvíme, umyjem, nabarvíme, umyjem, připravíme a hotovo. Hnědé vlasy mě stály cestu ke kadeřnici 2x ročně. Tyhle 5-6x. Ach jo. 
- Odkud mám černobílý cardigan? - Z H&M, nová kolekce. Cena 999. Padá mi z ramen, rozčiluje mě to, stahuje mi tričko ale je super. Haha
- Já a Forum Nová Karolina - na otevírací akci v Šantovce semnou byli v C&A tak spokojeni, že mě dohodili managementu Fora. Od té doby s nimi na podobných akcích moc ráda spolupracuji. Koho by to zajímalo - natáčím zadarmo. 
- Já a nákupy - Kapitola sama o sobě. V česku a v kamenném obchodě málokdy, máloco. Preferuju online nákupy - velikosti mám zmáknuté a výběr je nekonečný. Miluju Mango, River Island, Warehouse a Nelly. S Asos mám problém - 95% věcí nevypadá tak, jako na fotce. Z kamenných obchodů v ČR - Zara, H&M, Lindex, Pull&Bear. Ze zahraničních Other Stories.
- Já a mé vysněné povolání a zájmy mimo módu - dodnes lituju toho, že jsem nešla na žurnalistiku. Místo toho se budu muset modlit, abych našla něco v oblasti marketingu. Vysněné povolání je ale stylista nebo redaktorka. Zájmy mimo módu - miluju tanec, vaření a pečení, filmy a seriály (malý maniak)
- Já a malování - nikdy jsem se nemalovala hodně, takže děkuji za lichotky. Zřídka vycházím ven bez tužky na obočí a řasenky. Jinak používám CC cream od Bourjois, lehký pudr Isadora a trojbarevnou tvářenku z Body Shopu.
- Já a Praha - prosím, nezlobte se. Ostravu nemám ráda. Mám svých tisíc osobních důvodů a hlavně hodně škaredých a smutných vzpomínek. Miluju Prahu takovou, jaká je. I s turistama. Mám ráda tu pulzující atmosféru a volnost, která z ulic číší. Ne, nejsem naivní, žádné město není dokonalé, ale nějaké máte radši a nějaké ne. 
- Já a život v zahraničí - čtvrt roku v Londýně jako au-pair změnilo můj názor na hodně věcí. Jasně, není to 15 let, ale čtvrt roku je čtvrt roku. Naučíte se, že hodně věcí může fungovat. Že se k sobě lidé můžou chovat i hezky a příjemně. Že vás na úřadu neseřvou a v obchodě se na vás nedívají jako na přítež, která otravuje. A ten fakt, že parky opravdu MŮŽOU vypadat hezky a čistě. Piknik je povinnost. Pokud by mi nevyšel život v Londýně, Praha je záložní plán 
- Já a designerská kabelka - mám. Jednu z Paříže a jednu z Pařížské. Obě od člověka, který už mezi námi není. Jsou to památeční kousky, kterých se nikdy nezbavím. Kromě kvality sebou nesou příběh. Jinak si myslím, že designerská kabelka opravdu nejsou vyhozené peníze. Ostatní designerské kousky už jsou diskutabilní, ale kabelka ne. Vydrží vám x-krát déle než ,,nedesignerská'' a mnohem lépe se o ni automaticky staráte. Nejde o to, se s ní chlubit, ale mít kabelku, na kterou je spoleh. 
- Já a dovolená - když jsem byla malá taťulda nám slíbil dovču na Mauritius. Pak ale přišla tsunami a nějak z toho sešlo. O něco později taťulda odešel na věčnost a já si řekla, že ten Mauritius jednou navštívím i za něj. Mimo to určitě Japonsko a New York.
- Já a mé druhé já za 10 let - Nejsem ten typ, který chce děti. Jestli se změním, ok. Život umí být krutý a lehčí už to nebude. Z toho, co jsem si zažila, mám strach. A nechci, abych se musela bát, že mé hypotetické děti zažijou to samé. Kde se tedy vidím? Úspěšně rozjetá kariéra, práce co mě baví, hezký byt v malebné části velkoměsta, cestování, vaření a objevování skrytých krás.
Musím říct, že dnešní článek je velmi, velmi vyčerpávající. Nicméně doufám, že jste dostali, co jste chtěli. Pokud máte jakýkoliv doplňující dotaz, sem s ním. 
P.S. Děkuji za hezké otázky a snad jsem moc nenudila.

*I have an answer on everything

And the last word too. But let's talk about the important thing. The latest q/a post. Fair enough, let's do this. 
- Me and sports - I usually go to a gym 2-4 times/week. Depends on my school duties and work. I love zumba, twerk, I lift or do jogging. If a bit lazy, I watch XHIT and workout at home. 
- Me and ask.fm - Have an instagram, pinterest and many others. I wouldn't handle anything else. No, kinda joking. But still - don't like it that much. Just thinking of all the rude people who need to be mean and I have no nerves to moderate it all. If you have anything to ask me, please feel to ask me here or on my Facebook page
-Me and my hair - first time, I was sitting at my hairdresser for 6 hours. Yep, really. Now it takes usually aroun 2,5-3 hours. Wash, bleech, wash, dye, wash and finish it. I used to go there twice a year, now i need to go like 5-6 times a year. Ufff
- Where did I get the black and white cardi - new H&M collection guys, super cool but super heavy. Still love it though
- Me and my coverage - I was working for C&A for a while (during an opening event) and they were super satisfied with me. Then they recommended me to our shopping centre management and here I go. I do it for free in case you wanna know
- Me and shopping - Not a fan of czech shops so I usually shop online. I adore River island, Nelly, Mango or Warehouse. Speaking of shops - Zara, H&M and Other Stories a lot. Lindex and Pull&Bear are cool too. 
- Me, my dream job and hobbies besides fashion - well, I'm super sad I didn't go to journalism university. Now i study marketing and business and it's kinda boring for me. So, I want to be a stylist or an editor. Besides fashion I love cooking and baking, watching movies (all the time) and dancing. 
- Me and make-up - I don't use much. I barely go out without my eyebrows done and mascara but I use CC Bourjois cream, Isadora powder and Body Shop blusher as well. That's all, I promise. 
- Me and Prague - Don't like Ostrava at all. I love Prague for the pulse atmosphere and everything else - even tourists. 
- Me living abroad - been in London for three months. Love that city so much. I'm not naive I know problems are everywhere but hey, I love parks, people all around, services. Oh I just need to live there. If not I want to live in Prague then. 
- Me and designer bag - I have. One from Paris trip and one from Prague. Both are from my ex-boyfriend who's not with us anymore. It's symbolic for me cause it's not only about the bag it's about a story which is connected to it. Plus I think designer bag is the only designer thing which actually worth the money. It's a lifetime investment, don't worry it pays off.
- Me and my dream holiday - when I was younger my daddy promised me Mauritius trip. But tsunami happened and we put off. Then my daddy died but this symbol has left in my head. One day, I will visit Mauritius with him in my heart.
- Me and my soul in 10 years - Frankly, I don't want kids. If I change, Ok then. But for now, I can't imagine having these little people around me. I've lived out many bad things and I don't want to live with that horrible feeling that something bad can happen to them. World can be cruel and it's not going to be better. So I see myself as an successful woman, happy woman with a cozy flat in a big city, travel the world and getting know all secrets. 
Have to say this post might be the longest i've ever written here. Sorry for mistakes, I'm writting this at night and im super tired. Also hope you are not bored with this and you've got what you wanted. In case you have an another question, feel free to ask. Thanks for nice questions and have a lovely day
Share:

33 komentářů

  1. I love your backpack. Beautiful mesh sweater!
    xx, nissi

    www.nissimendes.ch

    OdpovědětVymazat
  2. Love those earrings, very chic!

    L.A

    http://www.itsaboutla.fr/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten batoh je boží!!! Sekne ti to aj takto športovo :)

    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý článek, jsem ráda, že jsme měly možnost tě lépe poznat a nahlédnout do tvého života :-) Jsi úžasná žena! Ráda bych se ještě zeptala, zda-li sama sebe považuješ za extroverta nebo introverta? Na mě působíš jako velmi uzavřený, tichý, ale přesto milý člověk, na druhou stranu si říkám, že musíš mít v sobě něco z extroverta, pokud se oblékáš tak ( mimochodem úplně dokonale ) jak se oblékáš...Tvůj styl je tak jiný, cool a elegantní, ale sama bych si ho neobléka, přestože se mi velice líbí a každý tvůj outfit obdivuji, ale já bych na něj neměla "sebevědomí", jsem typický introvert a dost často se stydím nebo mi vadí, když se na mě cizí lidé dívají ( prošla jsem si tvrdou šikanou na ZŠ, možná proto?? :-/ ).. Jak to máš ty? Lze si zvyknout na ten pocit, že na tebe lidé civí jen proto, co máš na sobě? Mám v hlavě tolik outfitů, které bych ráda nosila, ale nemám odvahu..bojím se těch pohledů a také pomluv od lidí, v mém okolí, vím jací jsou... :-/ Děkuji. Lenka

    OdpovědětVymazat
  5. Nice outfit !

    Un concours est en ligne sur le blog!
    Viens gagner ta paire de lunettes :
    http://fashioneiric.blogspot.com.
    Coline ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Parádní článek!!! Pořád dokola obdivuju tvou upřímnost a odvahu sem o sobě takhle na rovinu sát. :)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat
  7. Great answers babe! Love to read posts like this!
    X

    Joy. | justlikesushi.com |

    OdpovědětVymazat
  8. You look absolutely stunning in white!
    http://www.itssuperfashion.com/2014/11/gentlewoman/

    OdpovědětVymazat
  9. Skvelý článok a krásne odpovede :)

    Držím palce nech nájdeš čo hľadáš ...

    OdpovědětVymazat
  10. ahoj, asi tato otázka nepadla a já se na ní nezeptala, protože jsem minulý článek prošvihla, ale co ty a muži? nebo to bylo tak šalamounsky zahrnuto v odpovědi Já a mé druhé já za 10 let? Tuším, čeho se asi bojíš, protože jsem slyšela o tom, co se ti stalo, ale není na čase se posunout dál? Myslím, že on by si to určitě přál :-) a pokud už ses dál posunula, je to jen dobře. V tom případě gratuluju a hlavně bez výčitek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pomalu se na tom pracuje, i když to není vůbec lehké :)

      Vymazat
  11. Oooo, ty botky. Odkud jsou prosim? :)

    OdpovědětVymazat
  12. Hey dear, i do love your look, so street chic, and i am glad i find your blog. would you like to follow each other? Let me know

    http://www.fashionculturediary.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  13. Super cool!

    Im running a Links Of London giveaway over on my blog x

    http://www.thestylemma.com/giveaways/links-london-narrative-giveaway

    OdpovědětVymazat
  14. LOVE the bag and the whole outfit. Also it was interesting to read through your answers, it takes so long to do you hair, wow, I wouldn't have nerve for it!

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    OdpovědětVymazat
  15. Já a nákupy - dnes přistižena v shopinu :-D A nezdraví! Pche :-D Ne sranda, nečekám, že bys poznala někoho, koho osobně neznáš :D:D
    "Dodnes lituju toho, že jsem nešla na žurnalistiku." - Studuji ji a nemáš čeho litovat. Nechci být skeptická, ale ti, co umí psát, na to rozhodně školu nemají a hlavně nepotřebují. Pokud jsi dobrá (což ty jsi), tak se uchytíš i bez toho. To, že by tě to bavilo, už je věc druhá. Ale pořád je to škola - vždy se tam najde pár předmětů, které jsou fajn, ale ten zbytek? Aaaa :-!:-D

    Já a nákupy - Co říkáš na nový Pull&Bear? Já teda krásnější zatím neviděla (ani v zahraničí). Už z těch pražských "jenom" Mango, Stradivarious, Aldo a budu spoko :-D

    ...moc hezký článek. Přišlo mi, že prostě musím hodit zpětnou vazbu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. veru moc se omlouvam! Bud jsem si te nevsimla nebo nepoznala:( mela si za mnou bezet a prastit me:D priste klidne zkecnem:) jinak pull and bear v ově ma zcela novy koncept :)) takze proto je jiny :) a maji tam 10x hezci veci nez v bershce ta me hodne zklamala :/
      Ps s tou skolou mas pravdu, vsude je neco :)))))

      Vymazat
    2. Neomlouvej se, doslova jsme se minuly ;) takže bych za tebou opravdu musela běžět :-D:-D Aha, no vypadá skvěle! Z to ta Bershka? Vlezla jsem a zase rychle vylezla.Ten poměr kvalita - cena, to je výsměch! Přitom pár let dozadu si pamatuji, že patřila mezi mé oblíbené obchody, tak nevím, co se stalo... kvalita šla dolů a ceny rapidně vzhůru. Asi klasická lidská nenažranost.

      Vymazat
  16. skvelé náušnice a prostredie, úplne pekná si. <3

    OdpovědětVymazat
  17. Beautiful earring xx

    http://reallyliteral.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. love this outfit , amazing bag ..i want it too
    check out my blog

    http://thefashionsateen.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  19. Pěkný článek :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Great look, love the backpack x
    http://sweatshirtsanddresses.com/

    OdpovědětVymazat
  21. ja ty tvoje vlasy musim porad obdivovat, hrozne rada bych mela stejne, ale dost se obavam ze v tom budu vypadat o dost hur.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig