30.12.14

SAY IT LOUD









WAREHOUSE kabát // coat
ASOS batoh // backpack
ZARA
šála // scarf
ZARA kalhoty // pants
MANGO boty // shoes

S hlasitostí jsem měla vždycky problémy 

Většinou o mě ví všichni široko daleko. Není to proto, že bych chtěla být nějak důležitá, ale proto, že můj taťka byl stejně hlučný. Jablko zřejmě nepadá daleko od stromu. Když už jsme u toho, hlasitost nemusí být jen o decibelech. Může jít prostě o vyjádření názoru, který nemusí být přijat kladně všemi. 
Již několikrát se mi stalo, že hodně z vás zmínilo v komentářích mé psaní. Že píšu vtipně, čtivě a hlavě - o něčem. Není to tak, že bych nečetla jiné české blogy, že jsou holky konkurence (to je alespoň pro mě nesmysl), že bych tady některé chtěla jmenovat apod. Jen si jsem docela vědoma toho, kde je problém. 
Blog by měl být přínosem co se fotek týče, ale i co se obsahu týče. Jinak to prostě nemá smysl. Má to být místo, ze kterého si máte něco odnést. Co si asi tak odnesete ze stránky, kde jsou prezentovýny čistě, s prominutím, hadry bez myšlenky. To potom může působit zaváděcím dojmem, že jsou bloggerky arogantní slepice, které jen ukazují, co si za kolik peněz zase koupily. 
Byla bych opravdu velice nerada, kdyby se takové povědomí šířilo dál. Je samozřejmě každého věc, čím svůj blog zaplní či nezaplní, existuje svoboda slova a demokracie. Ve výsledku bychom ale všechny měly myslet na to, že to, co děláme, děláme pro vás, čtenáře. 
Co je podle vás klíčový znak dobré - kvalitní bloggerky? 

*I'm simply too loud sometimes

Everybody knows about me. It's not because I want to be important or cocky, it's simply because of my dad who was very loud too. The apple doesn't fall far from the tree. Speaking of this, volume doesn't have to be always about decibels. It's the same with an opinion which doesn't have to be accepted by everyone. 
Time to time someone of my readers leaves me a sweet comment about my blog's content. You mostly think I write wittily, grippingly and about something. It's not like I don't write any blogs or I think all bloggers are my enemies so I want to name them or slander them. No, I just know where the problem is. 
A blog should bring a benefit with pics but with content as well. Otherwise its useless. It should be a place where you can find something valuable. What can you possible take from nothing but pics? Then it can be a bit misleading and looks like every blogger is an arrogant goose who shows her everyday and expensive purchase.
I would be very sad if this kept spreading. The blog content is everybody's choice. There is no rules, freedom of speech and democracy so as you please. But in the end we all need to think about you, readers and about your needs. Cause all we do, we do for you. 
So, what's the main criteria of a successful and quality blogger for you?
Share:

16 komentářů

  1. You look beautiful! Love your red coat and boots!

    -Alexander and Elena
    www.lifeallen.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já si u tebe na blogu článěk vždycky ráda přečtu :) Ale jsou i blogy, kam chodím výhradně kvůli fotkám a inspiraci z nich :) Takže nehledám všude jen kvalitní článek k přečtení, ale něco mě na tom blogu zaujmout musí, to je jasné... :) U tebe jsou to články i fotky... :))
    Já třeba u svých příspěvků nepíšu moc osobních věcí, ale vždy se snažím psát k outfitu např. nějakou příhodu s ním spojenou atd...
    Jinak tenhle outfit, jak jsem už psala na insta, je fakt super! Červená ti krásně jde a ten kabát je prostě super kousek! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hm..vidim to podobne. Tiez sa snazim "obohatit" svoje modne i kozmeticke clanky slovom a pridat ku klasickemu 'nosila som toto a chcem si kupit tamto' aj nejaku story..
    Na druhej strane si nemyslim, ze toto je meritkom nejakej kvality blogu. Pre mna je to aspekt neustaleho prekvapenia, inspiracie a vizualneho zazitku. Mam rada i mnohe blogy, ktore sa na clanky nehraju a viac menej su len o fotkach. Napriek tomu ma strasne bavia a stale sa vraciam. Napr Melisu Mincu.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten červený kabát ti naozaj pristane ♥

    OdpovědětVymazat
  5. S tvým článkem naprosto souhlasím. Podle mě by kvalitní bloggerka měla mít smysl pro humor a nadsázku, aby pak text neztrácel kvalitu. Pěkné fotky a přehledný design jsou asi samozřejmostí :) Já to mám asi tak, že na některé blogy chodím kvůli fotkám, někdy zase naopak kvůli textu. Zrovna u tebe texty miluju, ale to asi víš :) Vždy se pořádně zasměju a někdy mě donutíš se nad něčím i zamyslet. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Just a great coat! Love!
    http://www.itssuperfashion.com/2014/12/nye-outfit-idea/

    OdpovědětVymazat
  7. Hey =)

    I really like the coat! You look beautiful in it!

    Sylvana

    sylvana graeser blog

    OdpovědětVymazat
  8. Tleskám sestro. Přesně tak. Sama nemůžu vystát blogy s nulovým obsahem (nepočítáme-li 'co jste o mě možná nevěděli' a 'co jsem dnes dělala') Ale zase lidi jsou líný a raději se podívaj na fotky, napíšou komentář o tom 'jak máš pěkný kabát' a jde se dál.
    Kvantita předčila kvalitu a celé to začíná upadat

    OdpovědětVymazat
  9. I love your blog and this look!!
    Xoxo

    Instagram: bornfreely
    Www.bornfreely.com

    OdpovědětVymazat
  10. So lovely ♥

    SS,

    http://journal-style.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig