26.05.15

CARMEN







Každá barva

je pro mě spjata s nějakým národem. Nevím, co to mám za úchylku, ale je to tak. Jasně, zelená je barva Irska, to asi nemusíme být rocket scientists, aby nám to došlo. Jak je to ale dále?
Černá se hodí k němcům, kteří na mě působí z nějakého důvodu chladně, bílá nejvíce sedí řekům, protože tak vyniknou jejich jižanské rysy. 
No a pak je tady červená. Divoká a pěkně vášnivá - hotové Španělsko. Červená podle mě krásně podtrhnuje energii a zápal pro život, pro všechno. Ať už na sebe hodíte cokoliv, červená a jakýkoliv její odstín prozáří nejen váš outfit, ale i den. Až si říkám, že bych ji měla nosit častěji.

*Every colour

is connected to one country to me. Don't know where this deviation comes from but I feel it this way. Of course, green means Ireland, you don't have to be a rocket scientist to know that. But other colours?
To me, black goes to germans because they look a bit impassively (no offence), white looks the best on greeks with their southern features.
And then red. Red is wild and passionate - just like Spain itself. Red feels like energy, like an enthusiasm for life, for everything. No matter what you're wearing right now but with a touch of red it's going to be shiny and hot. I feel so good in red than I should be wearing it more often. 

What I'm Wearing

ZARA blouse ; MISS SELFRIDGE skirt ; MANGO bag ; TOPSHOP shoes
 

Buy similar

Share:

8 komentářů

  1. Really like the outfit! Love the skirt and it really suits you ;)

    www.lscrapbook.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tady ti to moc sluší. Moc se mi líbí ta kabelka a boty, ale sukni bych si asi nezvala...ale co, každému se líbí něco jiného :).

    OdpovědětVymazat
  3. Beautiful! Your blog is looking awesome :)

    Take care,
    Daniella xx

    OdpovědětVymazat
  4. Gorgeous look and blouse! Great background as well. I would really appreciate your opinion on my blog that I just started! Thank you!

    OdpovědětVymazat
  5. Němci jsou hrozně milý a vstřícný lidi, nevím jak v jiných částech Německa, ale Bavoráci jsou skvělý - asi za to může to pivo :D Jinak se zbytkem souhlasím.
    Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  6. Wonderful photos and lovely outfit, you look great! :)

    Recently I have started as a guest designer for a famous bag brand and my first design of a belt bag is out! <3 I would love to hear what you think about it! :)
    Hope to see you soon on my blog
    www.beneaththecoat.com
    Bloglovin
    Facebook :)

    Kisses from Zurich,
    K


    OdpovědětVymazat
  7. Great job to attract the visitors. Fashion is a part of lifestyle. Lots of thank from my Smart Lifestyle site.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig