01.07.15

SUNDRESS







První úlovky

z Berlína, které mám díky počasí možnost obléct. Letní šaty, které jsou super do města i k vodě, jsem našla na poslední chvíli ve slevách v Pimkie. Sandálky, které nejsou ani vysoké ani robustní pro změnu v Zaře.
Musím říct, že takové úlovky na poslední chvíli mám nejraději. Nemáte čas ani chuť přemýšlet, takže spočítáte maximálně finance a jdete do toho. Z vlastní zkušenosti můžu říct, že čím méně nad pořízením přemýšlím, tím lepší koupi udělám. Je to možná paradox, protože hodně z nás bojuje s impulzivními doma-na-světle-to-vypadá-příšerně-a-k-ničemu-se-to-nehodí nákupy.
Schválně, jak to máte vy? Myslitel X Nákupčí

*First swallows

from Berlin I am able to show you (holy nice weather). Summer dress, great for city walks or beach walks as well, is from Pimkie sale and I bought them by luck. Fringe sandals, not so high or chunky so they are very versatile, are from Zara.
Frankly, I have to admit I love this kind of quick shopping. You don't have to think about it so much just count your finance and go for it.
I know it sounds funny when many of us have this it-looks-so-bad-at-home-and-it-doesnt-go-with-anything-in-my-closet kind of shopping. Impulsive purchase they say.
Tell me, which type are you? Thinker X Shopper

What I'm wearing

PIMKIE dress; ZARA sandals ; BAŤA bag

Get similar

Share:

13 komentářů

  1. Tak ty šaty jsou )žasný, ale ty boty se mi snad líbí ještě víc! :) a já tedy musím nad nákupem vždycky přemýšlet, spíš mě ještě někdo musí přesvědčovat, že ano, sluší ti to! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký outfit.:)
    Já většinou přemýšlím celkem dost, ale když je něco ve slevě nebo v sekáči, tak se rozhodnu rychleji. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Celá kombinace je super! Já nad nákupy poslední dobou právě mnohem víc přemýšlím, ale je pravda, že když už třeba měsíc koukám na jednu věc pořád dokola v e-shopu, jestli teda mám nebo ne, tak se mi nakonec přestane líbit :-D Takže impulzivní nákupy jsou někdy asi fakt lepší :)

    OdpovědětVymazat
  4. krásné šaty a originální proužky^.^. Jen mi to nedá...škoda že si obočí domaluješ tak daleko:/ (ten ocásek), podle mého osobního názoru to vypadá zvláštně a "deformujícně"...přirozenější tvar i barva by ti sedly líp:)

    OdpovědětVymazat
  5. krásný outfit, ty šaty jsou nádherné :-) Musím přiznat, že já nad nákupy přemýšlím, jestli se mi to potom bude líbit jestli to budu mít k čemu nosit, jestli to není moc drahé a tak dále. Nakonec někdy odejdu do jiného obchodu a když se potom vrátím do toho původního s tím, že ta věc byla nejlepší, zjistím, že už to někdo koupil a mám smůlu :-D

    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. skvely outfit;) krasne barvy naladene:)

    www.bridgeofmemories.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. super kousky! <3... v rychlosti a bez rozmýšlení kupuju jen věci ve slevě :D :))

    OdpovědětVymazat
  8. tá kabelka je rozkošná! a nádherné šaty! :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Také mám poslední dobou problém že ve skříni nacházím věci které sem "nutně počebovala!" a vůbec je nenosím. Popravdě nikdy při placení nevím, jestli se kousek stane bacis záležitostí nebo jestli ho vytáhnu jednou do roka a docela mě to štve :/

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig