12.08.15

PANDORA'S BOX







Nepřestává 

mě udivovat, co vše my ženské nacpeme do kabelek. Velikost pro nás není překážkou, právě naopak. Mám pocit, že čím menší kabelka, tím více věcí. Jako bychom chtěly popírat samotnou fyziku a tvrdit, že my přece víme všechno lépe. 
Asi jako já, když jsem si ve slevě koupila tuto minikabelku, která je menší, než moje ex peněženka. Praktičnost šla stranou, prostě jsem ji chtěla a ten pud nešlo ignorovat. Problém nastal, když jsem si do ní potřebovala dát peněženku, klíče, prášky a nějakou drobnou kosmetiku. Věřte mi, že bych do práce neodjela, dokud bych tam všechno nenacpala. Musela jsem si totiž dokázat, že vím co dělám a kabelku vynosím i na běžné nošení. Když dokázala Hermiona vecpat do vaku stan, knihy a oblečení, já dokážu do své kabelky zapasovat blbou peněženku a pár zcela zbytečných věcí. Po 3 minutách a kýblu potu jsem vyhrála. Karma mi to ale vrátila, když jsem chtěla něco zaplatit. 
My ženy ... co máte v kabelce vy?

*I can't believe

what an ordinary woman keeps in her bag. Let's admit that fact - size is not an obstacle here. The smaller the better. Its like we want to defeat laws of physics desperately because we know better. 
Just like me when I was about to buy this minibag, smaller than my exwallet. There was no practicality, just a blind instict of desire. Afterwards, i was facing real problem - how to put a wallet, keys, pills and small cosmetics in it? Well, believe me, I wouldn't go to work if I didn't win this fight. It was about my pride, about all women's bedrock. If Hermione is able to put a tent, clothes and books into one bag then I am more than capable to store my essentials too. And really, after three minutes, tears and sweat it was done. I won. Of course I won. 
Well...karma found me anyway when I was about to pay for me ice-cream. Such a bad idea. 
Us women ... right? 
What's in your bag ?

What I'm wearing  

ZARA t-shirt ; ZARA skirt ; TOPSHOP kicks ; MOHITO mini bag ; H&M belt 


GET SIMILAR

Share:

9 komentářů

  1. Já mám v kabelce všechno na světe a za chvíli tam budu mít ještě pleny a dudlík :-D.

    www.changingroom.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Love your black & white outfit!! You look beautiful!!
    Hugs,
    Love from www.trangscorner.com {a lifestyle, fashion, beauty, and food blog}

    OdpovědětVymazat
  3. velmi sa mi paci ten opasok na sukni..fakt to robi vela :) ♥
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  4. everything and nothing... camera, wallet, lunch box, keys, keys and bunch of unorganised stuff I cant leave without...

    OdpovědětVymazat
  5. Gorgeous! So chic and minimal!
    Dora
    www.BangsBang.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig