29.04.14

COMFORT




VILA svetr // knit
NEW LOOK batoh // backpack
ZARA džíny // jeans
KURT GEIGER boty // shoes
H&M brýle // sunnies

Slipons. Nosí je snad všichni. Jsme kvůli toho snad ,,vadné'' ? 

Když vás někdo nařkne, že něco nosíte jen proto, že je to in a řekne vám, ať to radši nenosíte, není to to samé, když ho pak poslechnete? Taky uděláte to, co vám někdo říká. Já slipons nosím proto, že jsou sakra pohodlné. A stylové. K sukni, k šatům, k džínům nebo kalhotám. Všechno má najednou takovou šťavu. Jiný náboj než s balerínkama (které mi mimochodem nikdy, ale opravdu nikdy, neseděly). Ty boty prostě zažily takový boom, že jsou něco Střevíčky v Říši divů. 

* Slipons. Almost everyone wears them. Are we insane? 

If someone tells you, you wear something just because it's trendy so you should stop wearing it, isn't it the same, when you listen him? You would do what other people want you to do. I don't care, really. I wear it cause I like it. It's damn cool, damn comfy and damn juicy. You can wear slipons with dress, skirt, jeans or pants. Now, everything looks totally different to ballerina flats outfit (by the way - ballerinas shoe has never fitted me, like never never). Slipons have made so big fuss that it's like Small Light Shoe in Wonderland.
Share:

27 komentářů

  1. Krásný outfit,hlavně ten batůžek! :3

    OdpovědětVymazat
  2. Jeste aby boom nezazivaly, kdyz to jsou nejpohodlnejsi a nejstylovejsi boty na svete, musim si rychle poridit dalsi! Tyhle vypadaj fakt super, natoz s tim batuzkem!
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  3. We all wear them because they RULE! Love your printed versions, they look great with the neutral pallet of your outfit :)

    Take care,
    Daniella xox

    OdpovědětVymazat
  4. Prosím ťa už sa zamyslí nad sebou, lebo je to trápne, keď sa niekto pasuje na módnu blogérku a stále sa navliekne do bieleho a čierneho, max do sivého. Čím prosím ťa chceš niekoho takto inšpirovať? Trochu farieb do toho obliekania, lebo takto zbytočne zaberáš plac na blogerkách a aj ty zbytočne márniš čas takými to outfitmy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zamyslím se nad sebou :-D zrovna včera se to tady řešilo :) pokud se ti tady nelíbí, chodit tady přeci nemusíš :)
      hezký a barevný den ;)

      Vymazat
    2. no tak neviem len teraz som blog objavila a prezrela par postov a len mi pada sanka, lebo karolina ma vo vsetkom nejaky napad, vobec ma to nenudi, a to uz sa mi dlho nestalo. pri tom komentare som si predstavila take to priemerne fesi dievca, co musi mat pod riflovou bundickou farebne saty, inak to nie je moda.. okrem toho ze neutralne farby na mna vzdy posobia luxusnejsie a krajsie, vela ludom idu ovela viac ako prvoplanove syte farby.. naozaj, ak je toto tvojim kriteriom pri hodnoteni blogeriek, tak radsej nehodnot..

      Vymazat
    3. děkuji moc ! :) jsem ráda, že se ti blog líbí - snad se ti bude líbit i nadále :))

      Vymazat
  5. Love this look, those skaters are everything!
    www.styleandbeautyforless.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. the shoes are cool, and I like your story and explanation about them! In Vienna, still so many people go with Ballerinas, I also don't understand :)

    ciao Markus
    www.markusjerko.at

    OdpovědětVymazat
  7. You look so stylish! And I adore the sweater - just gorgeous! x

    OdpovědětVymazat
  8. Your shoes are AMAZING!!!!

    Cheers from Vienna!

    www.stylesandbox.com

    OdpovědětVymazat
  9. Great look, lovely shoes!!!
    http://www.summerwine.es/

    OdpovědětVymazat
  10. Wearing slipons because I'm a true horror on heels - and because they suit my clean and minimal style

    X STYLONYM http://www.stylonym.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Love this outfit on you. It's casual yet very stylish at the same time. Perfect look! Nice blog here. Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
  12. Love your whole outfit, especially the shoes! Comfy and cool is the best.

    xx,
    Tania
    http://inspiremyfancy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Love this look- nice sweater and shoes

    OdpovědětVymazat
  14. Love the detail on that sweater. As for slip ons, I have yet to invest in a pair, but your look makes a great case for them!
    xL

    The Marcy Stop

    OdpovědětVymazat
  15. I agree with you dear, if you like.. why not? Every people give a different touch even wearing the same garments, slippers of whatever. Nice combo it fits so well. visit us ..if you want to;) www.mademoiselleinoui.blogspot.com.es

    We are following you via "Pravidelní čtenáři" by google friend. would you follow us, just on the right column of our blog you can find google friends we have a giveaway

    OdpovědětVymazat
  16. I'm totally obsessed with slip on shoes. I've got two pairs. One is black pony skin and the other ones are black and white checked from Vans. I wear them pretty much everyday.

    Totally love your outfit. That knit is majorly yummy. xx

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig