28.09.14

TOP 3




photo credit - Negin Mirsalehi

Protože jsem byla požádána o seznam mých nejoblíbenějších bloggerek, rozhodla jsem se udělat vám radost a takový článek sepsat.

Vybrat Top 3 bloggerky bylo sice tak těžké, jako moje aktuální nízkotučná dieta kvůli zatím blíže nespecifikovaných obtíží s trávením (díky kterých mám břicho jako v 7 měsíci těhotenství), ale když musíš, tak musíš.

*I was asked to write a post about my favourite bloggers of all time. Let's celebrate cause here it is. First of all, it was really hard to choose TOP 3 only. Almost as hard as my low fat diet caused by unspecified troubles with my digestion (super big aka pregnant belly, god knows why). But if you have to ...

NEGIN MIRSALEHI

Negin sleduji nejkratší dobu a objevila jsem si úplně náhodou. Záhadou zůstává proč. Na instagramu přes milion followerů což je slušné (pche) číslo. Je nádherná, za což sklízí určitě plusové body, má perfektní ale jednoduchý styl, který se opravdu dá nosit. Denně. Inspirace jak se sluší a patří. 

*I've been following Negin for a while by now but I've found her blog by accident. Don't know why. She is followed by over a million people on Instagram and I'm not surprised. She's beautiful so I bet she's got bonus points for that too, her style is brilliant yet simple and wearable. Anytime, anywhere. Inspiration with a capital I. 

photo credit - Kenza

KENZA

,,Kdybych si mohla vybrat, chtěla bych být na jeden den Kenza''. Nikdo není jako Kenza. Ta holka má grády. Má charisma a sexappeal. Marocké kořeny a brilantní tělo ve mě budí pocit závisti. Jasně, je to hřích, ale co jako. Tak úspěšná a nádherná baba, která má ještě k tomu neskutečný smysl pro humor a umí si udělat srandu sama ze sebe? No pardon, pokud ji nemáte rádi, tak se asi nemáme o čem bavit. A pokud znáte značku IvyRevel, tu má pod palcem taky ona. Ach jo. 

* ,,If i could choose, I would look like Kenza''. There is no one like Kenza. She's smokin' goood. She is charismatic and she has sexappeal. Moroccan origin and brilliant body with curves, she makes me so jealous. It's a sin i know but, can you blame me? She is so successful and beautiful woman with amazin sense of humor. She makes fun of herself pretty often which is the best thing in the world. Honestly, if you don't like her there is nothing to talk about. And if you know IvyRevel brand, well, this is her job. 



photo credit - angelicablick

ANGELICA BLICK 

A borec na konec. Moje nejoblíbenější bloggerka, nejlepší chameleon a dokonalá ženská. Cokoliv Angie postuje, já zírám. Má hrozně různorodý styl. Je punková, je ženská, je elegantní i chic. Je všechno, co by bloggerka měla být. Umí prostě všechno. Každý den čekám, co Angie přidá nového. Jsem jako malé dítě, co nezbedně čeká na lízátko. Její fotky jsou navíc vždy na hraně reality. 

* and here comes the best. The most favourite blogger of mine, the best chameleon and wonderful woman. Doesn't matter what she posts, i love everything. Literally. Her style is magical, she can wear anything. She can do punk, feminity, elegance or negligence. She has everything what a proper blogger should have. I wait everyday for her post. I'm like a kid, waiting for his lollipop. Plus her pics are beyond real guys. 

Abych to slušně zakončila, sleduji hodně bloggerů. Opravdu hodně. A nemyslete si, fakt nejsem zlá. Sleduju i české bloggery (zdravím holky z WNB). Všechny holky mám ráda, proto je sleduji. Ze zásady nesleduju bloggery jen proto, abych si mohla udělat reklamu. Když se mi něco nelíbí nebo k tomu nemám co říct, tak mlčím. Nekomentuju. Málokomu se líbí všemu a když jo, tak je něco zákonitě blbě. 
Jen prostě u Angelicy, Kenzy a Negin se mi to stává s frekvencí jednou za 100 postů. Někdo to vyhrát vždycky musí.
A kdo je váš oblíbenec?

*Cause i want to end this post nicely, I follow many bloggers. Like really. And don't think I'm bad person. I follow czech bloggers too (for example lovely girls from WNB). I love them all, that's the reason i follow them. I don't follow anyone only to be ,,visible'' and promote myself. If I don't like something or don't have anything to say then I don't. I don't comment. Only few people love everyone and everything, and if they do there is something wrong. For sure. 
But in case of Angie, Kenza or Negin it doesn't happen so often. Like once per 100 posts. But don't be sad, someone just needs to win.
And who's your favourite one?
Share:

13 komentářů

  1. Love these photo's and amazing bloggers!
    Love, Felicia

    www.feliciards.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já znám jednu ze 3 co jsi zmínila a to Kenzu:) Angelica se mi hrozně líbí, takže děkuji za tip na super blog .)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  3. Angelicu taky miluju a díky za tip na další dvě! :)
    Style by Eliza.

    OdpovědětVymazat
  4. Super výběr:-). Pošli mi tu nízkotučnou dietu, mám taky neustále břicho jako v sedmém měsíci těhotenství a už nevim co s tím:-(

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, všechny znám a Kenza je taky má oblíbená. Ještě mám ráda Kristinu Bazan, ona je taky nádherná a poslední dobou mám hroznou závislost na blogu naší Danielky. K tomu přispívá i fakt, že ji znám už přes 2 roky osobně a miluji její povahu. Ona je jedna z mála lidí, kterých si vážím. :-)

    OdpovědětVymazat
  6. skvelee tipy :)) tie blogerky majú skvelý štýl a sú aj krásne :)

    OdpovědětVymazat
  7. tyyjo, první a poslední jsem ani neznala! děkuji za tip :))

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  8. these are one of the top bloggers- I love their style as well!

    thanks for sharing,
    xoxo
    anjage.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. skvley vyber, moje oblibene tez:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig