04.11.14

S/M BUSINESS



MANGO

Nové boty 

Něco, co je vždy bolestivější než první rozchod, kterým projdete když je vám asi tak 16.
Narazit na pořádné kožené boty, které by odpovídaly mým představám je vždy mission impossible. Proto je většina mých párů bot (čti: 50) v kožence nebo látce. 
Na tyto unikátní botky jsem narazila zcela náhodou, když jsem (ne)nakupovala online. 30% během nákupního Mango víkendu mě přesvědčilo a tyhle minimalistické krasotinky mi zdobí botník. 
Teď k věci. Po prvním dni nošení je mi zcela jasné, proč je většina pomůcek na sado-maso v kůži. Bolest, odřená noha a modřiny. Zmasakrovaný malíček a zaťaté zuby. Po mučení ale přichází slibovaná slast. Boty se o milimetr natáhly a jsou nositelné. Ještě pár divokých čísel ve spolupráci s dlažebními kostkami v Ostravě a budou to papuče do práce. 
Kéžby.

*New shoes

Something, what's more painful than your first high school breakup. 
To find an amazing pair of leather boots is always a tough nut to crack for me. I'm weirdo, ain't I. Because of that most of pairs of mine (read 50) are made from imitation or fabric. 
I bumped into these beauties by luck while (not) shopping on Mango website. Their 30% off due to shopping weekend has persuated me and I call this my golden treasure. 
Cute to the chase - after first day of wearing I definitely know why all the masochists need leather stuff. Pain, bruise and grazed leg. Devastated little toe and gritted teeth. There comes a pleasure after torture. Shoes are 1 milimeter spread and wearable. Only few more wild wild acts in collaboration with Ostrava paving blocks and it'll be mine work slippers.
Hopefully
Share:

11 komentářů

  1. Nemůžu se nad tímhle článkem než usmívat a uznale přikyvovat! Absolutně tě chápu...a věděla jsem, že ty boty prostě nemůžou být tak hezké jen tak :-D Já bych s tím ale asi měla problém, jak mě jen trochu někde na botě něco tlačí, je to se mnou zlý...a proto spouta na prvních pohled krásných botek zůstala ležet v regálech - jak jsou nepohodlné, nekupuju to, krása nekrása...musela bych je zuřivostí pak asi zahodit :-D Ale ty máš můj obdiv :) <3

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
  2. Topanky su nadherne, ale tiez mam podobne skusenosti s topankami z Manga. Jedine, co ma neodreli boli zabky :) Teraz som si kupila clenkove, kozene Vagabond /GRACE/ a mozem povedat, ze pohodlnejsie topanky som este nemala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Who doesn't love a great ankle boot? Great post!

    -Kárin

    NEW POST!
    KÀRIN STYLES

    OdpovědětVymazat
  4. Já tak první měsíc trpím v každých nových botách. Kožené nekožené, tenisky vs. boty na podpatku...Je to fuk! Vždycky mám komplet sedřené paty:D A nepomáhá nic. Preventivně si už lepím náplasti, ale je to k ničemu. Prostě to musím nějak přetrpět a pak to samo přestane. Zrovna trpím v nových kozačkách. Jsou krásné ale cestu z práce jsem prokulhala:D

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, I need those booties! lol Stunning!
    Kisses,
    Anna
    www.workingchix.com

    OdpovědětVymazat
  6. Que estilo!
    http://www.myshowroomblog.es/

    OdpovědětVymazat
  7. Amazing pictures!

    xxx
    Camilla
    http://avenuecamilla.com

    OdpovědětVymazat
  8. so gorgeous!!
    x
    <a href="http://www.sprfrk.com”>SUPERFREAK BLOG</a>

    OdpovědětVymazat
  9. Jsou perfektní! Avšak otázkou je, jestli za tu bolest stojí?
    Pro krásu se musí trpět...takže jo! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už se roztáhly a jsou hrozně pohodlné :))) ale byl to boj !

      Vymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig