04.12.14

FITNESS ROUTINE

ADIDAS ORIGINALS tee

Můj denní fitness chléb 

Vzhledem k tomu, že se hodně z vás ptalo, co a jak často cvičím, rozhodla jsem se o to s vámi podělit. Vlastně kecám, zajímalo to asi jen jednoho z vás. Máte tedy dvě možnosti - přestat číst nebo se kouknout, čím se ve fitku bavím. 
Pokud jste si vybrali druhou možnost, gratuluji. Pokud tu první, nevím, proč stále čtete. 
Ze startu bych ráda ujasnila jednu věc. Nejsem fitness slečna. Opravdu nemám čas věnovat cvičení 6-7 dní v týdnu. A ne, nevymlouvám se. Myslím, že mě šlechtí už fakt, že chodím cvičit klidně i před prací, abych makala co nejvíc.
Když už se tam tedy vydám, co dělám? Nic extra. Posiluju nebo tančím. Nic mezi tím. 
Možná budu #weirdo, ale leg day je můj oblíbený den. Leg press, výpady apod., to je moje. Pokud neposiluju nohy nebo zadek, posiluju břicho (videa XHIT). Ruce a záda mě nebaví, proto se nedivte, jestli za rok budu vypadat jako Quasimodo s rukama jako párátka a zadkem jako Nicki Minaj. Vím, že to je špatně a proto si ze mě neberte příklad. Cvičit byste měli vše a a střídavě. 
Když neposiluju, chodím na zumbu nebo na twerk. Smyslné vlnění mě baví, ale v mém provedení moc smyslné není. Na druhou stranu musím říct, že během tance vlastně ruce posiluju. Skloubit pohyb nohy a ruky je pro mě totiž prakticky nereálné a nadřu se tak 2x více než všechny ostatní kolem mě. 
Proč jdou tedy výsledky (snad) vidět? Protože to neflákám a dělám to, co mě baví. Se 100% nasazením. 
Rada na závěr - kašlete na sacharidové diety apod. jezte všechno, co vaše tělo potřebuje. Já sním denně 150-300g sacharidů, přes 80-150g tuků (ořechy, avokádo ...) a od ledna jsem nepřibrala v tuku jediné deko. 
Máte nějakou svou fitness rutinu? Něco, bez čeho si neumíte svůj týden představit?

*My daily fitness routine

Many of you've been asking about my workout, so I share. Frankly, I'm kidding - almost no one is asking about it but anyway. You can choose - you either can continue reading or leave this post. If you've chosen the first option, congrats. If second, I seriously don't get why you'keep reading this.
First of all, I'm NOT a fitness girl. I don't have time for everyday workout. I aint complainin' even you think I'm. I do workout even before I go to work or school so I don't idle anyhow. So, what do I do at gym?
Work out or dance, nothing else. I may sound weird, but leg day is the day. I love squats, lunges and leg press. On the other hand I hate arm or back work out so I always skip it. Well, I know it's bad so don't set me as an example. Thinking about it, I totally may look like Quasimodo with super skinny hands and Nicki Minaj butt next year, gosh. Anyway, when I don't do my legs, I do belly part (XHIT sessions are the best). 
Then I dance. I do zumba and twerk - I love this passionate dance but I don't look sensual. Luckily I make my arms stronger during these lessons cause I'm unable to connect my legs and arms together. They don't cooperate so I need to work twice harder than any other woman over there. 
Why the results are visible though (hopefuly)? Because I workout regularly and I do what I love to do. 
One advice - don't do any carbs weird diets. Eat everything your body needs. I eat about 150-300g carbs/day and approx 80-150 healthy fats. I've haven't gained a gram of fat since January. 
So what about you, what's your fitness routine you can't live without?
Share:

19 komentářů

  1. nice shot!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si teda článek moc ráda přečetla! :) Vždycky jsem se sportu a jakémukoliv pohybu věnovala, takže mě tyhle články baví :) Od března chodím pravidelně do posilky a zhruba někdy od prázdnin jsem najela na tréninkový plán, který pro mě představuje 3x-4x posilku a 1-2x nějaký cardio (tenis, běh)... :) V posilce už jedu jenom s činkama a nebo vlastní vahou, kašlu na nějaký stroje na vnitřní stehna atd. Pěkně dřepy, mrtvoly, pushpressy, výpady s činkama atd. to je moje! :) dřív jsem se bála zvedat velký váhy, myslela jsem si, jak je to jenom pro chlapy, ale teď mě to pohltilo, každý trénink mě tak baví, vidím, jak mám pevnější tělo, tuky mizí, přibývají svaly (váha stejná) :) v jídle se taky extra neomezuju, kalorie nepočítám, prostě nejím chipsy, omezuju čokoládu, nepiju moc alkohol, jím hodně masa, menší přílohy, hodně zeleniny a ovoce :) a je mi fajn no, a to je důležitý, že jo! :) No a ty vypadáš skvěle, sluší ti to a je vidět, že něco děláš a že to děláš ráda :)

    OdpovědětVymazat
  3. love your clothes!

    http://alovelystyle.blogspot.co.uk/

    http://www.shopstyle.com/action/loadRetailerProductPage?id=465393621&pid=uid7441-25962271-17

    OdpovědětVymazat
  4. Nice look fitnes !!
    I'm following you now GFC.



    xx
    http://www.thetrendysurfer.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Great post, love the pics!

    http://bellemelange.net/blog

    OdpovědětVymazat
  6. This is a fashion fitness, absolutely!
    Valentina
    http://www.mybubblyzone.com/

    OdpovědětVymazat
  7. ach ja ťa obdivujem...z duše nenávidím športovanie a posilky :D jediné čo ma baví je bedminton a bicykel....na ňom zvládnem aj 50 km :D a super legíny

    OdpovědětVymazat
  8. Já nevím proč, ale s posilovnou jsem to 2 měsíce táák přeháněla ( každý den cardio, cvičení, plus jsem skoro nic nejedla), že už se mi tam nechce ani za nic. Totálně jsem si ji zhnusila, což mě mrzí, protože když člověk ví, jak se zorganizovat ve cvičení a stravě tak, aby mu to nevlezlo na mozek, to rozhodně je víc než prospěšné. Snad si k tomu najdu zase brzy cestu. A na to, že jsi ve fitku ti to na těch fotkách vážně sluší :3 Třeba se tam jednou potkáme :D:)

    OdpovědětVymazat
  9. I'm totally in love with your pants *_*

    kisses

    Francesca http://everydaycoffee23.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  10. Great idea to share your routine! Loved the post!

    XX

    http://www.floortjeloves.com
    http://www.facebook.com/floortjeloves

    OdpovědětVymazat
  11. Lovely look and you just gave me motivation to work out. Check out the latest blog post and see how you can save a
    life while styling in amazing eyewear.

    Eye See Euphoria : http://eyeseeeuphoria.com/post/designer-of-the-month-aframes-eyewear

    OdpovědětVymazat
  12. Great post! Love those leggings. :-)
    April xx

    http://aprilrosepengilly.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Your hair color is so good!!

    x Sophia

    Personal blog | Tao of Sophia
    Founder | Blog and The City

    OdpovědětVymazat
  14. Wow you are such a beauty! Loving those leggings!

    www.morning-elegance.com
    www.youtube.com/morningeleganceblog

    OdpovědětVymazat
  15. Such a great post!

    xo

    www.dylanasuarez.com

    OdpovědětVymazat
  16. Thank you for sharing your fitness routine - it's really inspiring! Plus, thanks god you don't have Nicki's Minaj butt... :D

    Love,
    Anna

    www.anyaofficiel.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig