20.08.15

BOOTS GUIDE

Boots journey

Kotníkové boty

jsou to nejlepší, co podzim nabízí. Vlastně až po kabátech. 
Nicméně, jak se vyznat v té změti krásných kousků? Jednoduše, vyberte si styl, který nejvíce unosíte a pak vyberte ten pár, který vám padl do oka hned. 
Tento podzim se do finále nominovaly tyto tři kategorie:

1) Krokodýlí odkaz - nejlepší volba, pokud jde o mě. Jetliže nosíte spíše klasické, jednoduché kousky, které nepodléhají trendům, je tohle vaše kategorie. A pokud vsadíte na levnější značky nemusíte se bát, že kvůli vašemu stylu chodí někde po světe krokodýl Dundee bez nohy. 

2) Sametová stezka - je vhodná pro někoho, kdo se nebojí a také pro někoho, kdo nežije ve městě plném kočičích hlav. Stačí totiž jedno neopatrné šlápnutí a boty můžete vyhodit. Samet totiž sleze stejně tak rychle, jako Twister ze špejle.

3) 70s Revival - sedmdesátky zůstávají i na podzim a velkou výhodou je fakt, že tyto kousky jdou se vším. Noste je ke zvonáčům, pokud na ně ještě nemáte alergii, k šatům, pokud vám není za podzim zima, ale i k úzkým kalhotům. Nezapomeňte ale na to, že v případě sukní a šatů by měla jejich délka jemně přesahovat délku kabátu. Jinak by se mohlo zdát, že máte v plánu nějaké to Eso Peso 

*Ankle boots

are the best about upcoming fall days. Right after coats of course. 
Nevertheless, how to choose the best pair of all? Its more simple than you think. Just select the style you are going to wear the most according to you wardrobe and then pick a pair you prefer the most from the very beginning.
This year finalist are:

1) Croco legacy - the best choice for me. If you prefer classy and basic things, go for them. Croco leather spices the rest up. Plus if you prefer or can afford cheaper brands you don't have to worry about crocodile Dundee, cruising rivers legless. 

2) Velvet road - totally fits to those who are not scared of being different. And also great for people who live in a city without pot holed streets. Because once you step into the hole, shoes can be threw up. Because believe me velvet rubs off as easily as nail polish from your beautiful nails. 

3) 70s revival - finally 70s are here to stay for a while plus you can wear them as much as you please. These shoes go with everything. If you aren't hater of flares choose them, if prefer skirts or dresses pair these ankle booties here. This or that remember skirt or dress must be poking out from your coat a bit. Otherwise it looks like you are about to do some shananigans.


Share:

9 komentářů

Děkuji moc za všechny komentáře
* thank you very much for all of your comments

© Franche meets fashion | All rights reserved.
Blogger Template Designed by pipdig